H#1:AD 117 – 3 tegneseriegimmicker WWE bør prøve.


Wrestling uten gimmicker hadde vært ganske kjedelige greier (eller hva RoH?) men veldig ofte tråkker forfatterne i de samme stiene når de skal debutere en ny utøver. Har de ikke tegneserieblader tilgjengelig?  Wrestling er på mange måter live-action superheltserier, og det er ikke så vanskelig å gjøre nok endringer til at ikke Marvel kommer å banker på døra med et søksmål.

Så derfor: 3 gimmicker inspirert av diverse tegneseriefigurer.

1. Purple Man

Purple Man (Marvel)

Purple Man (Marvel)

Relevant superevne: Utskiller feromoner som hjernevasker de rundt ham, så de følger alle forslag han kommer med.

Hvordan overføre til WWE: En manager/wrestler som stadig kommer med nye «klienter» og tag-team partnere, som fremstår som viljeløse zombier.  Utstyr de med hvite kontaktlinser og blek make-up. La de være apatiske og lette å lede utenfor ringen. men brutale automater som angriper konstant uten tanke på egen sikkerhet når bjella går. (A’la Festus i sin tid.) TNA prøvde en liknende storyline med Winter og Angelina Love for noen år siden, men som alle TNA-storylines kokte den etterhvert bort i kålen.  En ypperlig måte å bruke wrestlere som man egentlig ikke har noen plan for, eller debutere nye talenter på en måte som åpner for at de kan rebootes ved behov. Forklaringen på evnen i kayfabe kunne for eksempel vært spikede sportsdrikker eller en annen form for skjult dop.

Sylvester Lefort (WWE)

Sylvester Lefort (WWE)

Hvem ville jeg gitt gimmicken til: Sylvester Lefort.  Franskmannen har for tiden en gimmick i NXT der han er en forretningsmann med sans for “uvanlige investeringer”. Derfor er han for tiden manager for et white-trash tag-team.  Med andre ord trengs det ikke veldig mye tweeking. Dette ville utvilsomt vært en heel-gimmick som ikke kunne holdes gående veldig lenge, men  kunne vært morsom så lenge den varte.

2. Taskmaster

Taskmaster (Marvel)

Taskmaster (Marvel)

Relevant superevne: Fotografiske reflekser som gjør han i stand til å kopiere en hver kampstil han utsettes for.

Hvordan overføre til WWE: En wrestler som stadig blir nesten beseiret av sine motstandere, før han kommer grusomt tilbake på slutten av kampene sine, og vinner med sin motstanders patenterte finisher.  (For eksempel slår Sheamus med et Brogue Kick, Randy Orton med en RKO eller Antonio Cesaro med en Gotch Neutralizer.) Tweener-materiale det her.   La ham automatisk adoptere motsatt «legning» som den han wrestler mot.

Hvem ville jeg gitt gimmicken til:  Sami Zayn. Han har tonnevis av rutine, han har wrestlet mot nær sagt alle stiler som finnes. Han har en utmerked luchadorstil, samtidig som han ikke er så liten at han ikke troverdig kan bruke en mer kraftbasert stil.

Sami Zayn (WWE)

Sami Zayn (WWE)

Nå ble navnet «Taskmaster» brukt av Kevin Sullivan i WCW, så hvorfor ikke kalle ham «Sami Zayn, The Generic Wrestler».  Som samtidig ville vært et fint apropos til hans gamle gimmick…

Olé, olé olé olé!

Olé, olé olé olé!

3. Spider-Man

Spider-Man (Marvel)

Spider-Man (Marvel)

Relevant superevne:  Heltens hemmelige identitet jobber for heltens store nemesis. (Peter Parker / J. Jonah Jameson.)

Hvordan overføre til WWE: Sidekicket til en heel jobber i skjul som en maskert face, og må stadig komme opp med forklaringer på hvorfor han får blåmerker, dukker opp svett backstage etter at alter egoet har vært i aksjon og så videre.  Det hele kuliminerer selvsagt i en kamp mot arbeidsgiveren…

Hvem ville jeg gitt gimmicken til: Her finnes alle ingrediensene alt.  Ricardo Rodriguez er ikke bare annonsøren til Alberto Del Rio. Han er også mannen bak maska til den ubehjelpelige luchadoren El Local. Så snart han er tilbake fra utestengelsen sin er det bare å kjøre på. Dessuten har han alltid vært en bedårende figur fansen gjerne jubler for.

El Local (WWE)

El Local (WWE)

Ricardo Rodriguez (WWE)

Ricardo Rodriguez (WWE)

Ukas random knockouts

Som ikke er så random, siden det er Angelina Love og Winter fra deres mindf*ck-storyline i TNA.

Angelina Love & Winter (TNA)

Angelina Love & Winter (TNA)