H#1:AD – Oh Canada


Med litt datatrøbbel på begynnelsen av uka ble det ikke til at jeg fikk sett RAW før på onsdag sammen med NXT.  Og det var sistnevnte som var mest interessant, så dermed blir det en litt annerledes utgave av H#1:AD.

WWEs positive sider oppsummert: SHIELD

Ikke det svakeste leddet (WWE)

Ikke det svakeste leddet (WWE)

De tre karene i taktiske vester klarer ikke å gå en dårlig kamp.  Og det blir ikke verre av at de gir Daniel Bryan noen å tilte på og vise frem sine beste sider.  AmDrag er i slag, og det er gode nyheter for alle som liker sports entertainment wrestling! Det var også en fin liten duell mellom stemmene i hodet til Dean Ambrose og Randy Orton

Godt jobba Kofi!

Ryback ladet opp til det kommende 3 stages of hell – kampen mot John Cena med å bruke Kofi Kingston som punchingball. Etter tre turer gjennom klappbordene så kan Kofi skrives ut med skade, og få fri til å operere den slarkete skulderen sin.

Takk for innsatsen (WWE)

Takk for innsatsen (WWE)

Frem og tilbake er like langt.

Alberto Del Rio slo Big E Langston på mandag, når AJs skitne spill ikke fungerte etter planen, men hun gjorde det godt igjen på fredag og stillingen er dermed 1-1. Det mest positive er at det virker som om WWE ikke planlegger å la «Team Rocket» splitte opp riktig ennå.

Juksemaker, pipelort (WWE)

Juksemaker, pipelort (WWE)

Future Endeavoured

Tema på ukas NXT var visst folk på vei ut av selskapet.  Audrey Marie, Brandon Travers, Derrick Bateman, Briley Pierce og Sakamoto fikk alle sin svanesang i opptak.

NXT Womens Championship

Stephanie McMahon annonserte at jentene på NXT nå få sin egen tittel. Og nei, de er ikke «divaer»  tydligvis.  Jeg setter en knapp på Emma som vinner av den innledende turneringen.

http://www.dailymotion.com/video/x10e7n3_wwe-nxt-29-05-2013-emma-vs-audrey-marie_shortfilms.

BOOOO! Dallas. 😦

18 manns Battle Royal for å kåre 1. utfordrer til Big E. Langstons NXT-tittel.  Problemet er selvsagt at halvparten er grønne som gress.  Løsningen var å la Mason Ryan rydde opp og eliminerer 10-12 stykker i rask rekkefølge.  Muskelbunten fra Cardiff ser mye sharpere ut nå,  litt mindre muskler og mye mer flytende i bevegelsene.  Men til slutt var det Bo Dallas som trakk det lengste strådet.  Siden jeg antar Big E. Langston vil få nok å gjøre på RAW fremover er det sikkert ikke så rart at de vil flytte tittelen.  Min spådom er at Bo Dallas turner heel på alvor underveis. NXT har mange lovende facer nå: Sami Zayn, Kassius Ohno, Adrian Neville. Dallas er rett mann å matche dem mot. Selv om han er kjedelig er han ganske kapabel i ringen, og som en slesk og sleip heel som er blind for sine egne dårlige egenskaper kan han sikkert fungerer bra.  Men hvorfor er det ikke broren hans som blir linet opp for en tittel?

Fordi…

«We’re coming.»