H#1:AD – Mens vi venter på Wrestlemania


Det merkes at årets største «sports»-evenement er like rundt hjørnet.  WWE ga utøverne fri på fredag tirsdag, og sendte i stedet et Smackdown bestående av gamle WM-kamper.  (Alt for å unngå en ubeleilig skade som krever ombooking eller, skrekk og gru, at kamper må droppes fra kortet.)

Men det betyr ikke at det er stille før stormen, så jeg tenkte jeg kunne benytte anledningen til å nevne litt småplukk som jeg ikke har hatt plass til i de vanlige recap’ene av ukas show.

BFF

Des om følger AJ og Big E på twitter har fått med seg ganske mye som forklarer dynamikken deres.  Big E er kameraten som er friendzona, men egentlig er såre fornøyd med det, siden han da samtidig har gleden av all nerdingen og galskapen til AJ uten å måtte handskes med dramaet som følger med.  WWE har postet en del videoer som er «AJs dagbok» før WM på youtube. I følge «Geek-goddess» selv mangler det mange enhjørningtegninger for å være helt som dagboka hennes, men det er moro lell.

Forresten har AJ mye moro på twitter,  som når hun visste frem bilder fra «kontoret» sitt der assorterte actionfigurer fra dataspill hadde fått følge av alle «kjærestene» hennes i WWE i kronologisk rekkefølge.  Og at hun er en spillnerd er ikke en gimmick, hun er omtrent like geeky på det området som CM Punk er på tegneseriefronten.

No Chance!

Vince McMahon er omsider på Twitter.  Det vil si han har hatt bruker en stund men det er først nå i oppkjøringen til WM at den er tatt i bruk.  Det mest underholdende syntes jeg det var å se hvem denne kontoen følger.  Enn så lenge er det bare 23 stykk, og det er en pussig utvalg.  Donald Trump er selvskreven (bpde fordi han skal inn i HoF men og fordi han og Vince er gamle forretningsforbindeler og like gale begge to).  Videre er det 13 offisielle WWE-twitter kontoer.  Svigersønn HHH må jo følges,  dessuten Howard Finkelstein og Jim Ross.  Men så kommer det morsomme, nemlig hvilke wrestlere som er funnet verdige til å følges av sjefen sjøl:

John Cena og Sheamus,  men ikke Randy Orton eller Alberto Del Rio.  Zack Ryder ( jeg antar det er en policy i selskapet at alle må følge internet-championen).  The Miz (han er jo potensiell arvtager som medieambassadør etter Cena).  Noe overraskende CM Punk (som ikke twitrer spesielt mye «in character»). Sist men ikke minst: AJ.

Så kan alle de andre gremme seg…

Godt initiativ

Det siste momentet som er verd å ta med er at HHH stadig gjør gode trekk backstage.  En av grunnene til at jeg holder en knapp på Lesnar i kampen mellom de to på WM,  det vil gi Trips tid til å vie seg til fornyingsjobben. Det nye nå er at forfattere og utøver har fått instruks om å dreie vekk fra forhåndsskrevne promoer over til «bullet-points».  Men andre ord,  wrestlerene får stikkord og poeng de må få med, men står ellers mye friere til å formulere seg og skape sin egen stil. Det er «old school» måten å gjøre det på, og når det gjøres riktig er det mye mer troverdig.