H#1:AD Der hjulet fortsatt spinner men hamsteren er død


Muhahahaha... (WWE)

Muhahahaha… (WWE)

Siden påskesola skinner og feriegjøremålene trenger seg på blir det en kortversjon (forhåpentligvis) av H#1:AD denne gangen også. (Den ble ekstra forsinket siden det kom et lite strømbrudd og det trigget sikringen i strømtilførselen til PCen, så alt ble en dag forsinket, nuvel.)

La oss ta det hele kronologisk:

CM Punk er en fantastisk drittsekk, (men får fortsatt jubel)

Det er snart ikke mer CM Punk kan forsøke for å sikre seg en konsekvent heat. Når det å rappe asken til den elskede Paul Bearer, (selv om WWE ikke sier det med så mange ord men snakker om «den symbolske effekten av urnen på Undertaker«) ikke holder så må han snart går over til å spise kattunger, voldta en nonne og gjøre narr av psykisk utviklingshemmede.

Heldigvis har WWE ikke falt i fella å male Punk som den typiske feige healen som leker med ilden,  tvertimot er det heller avskygginger av Brock Lesnar i måten han tilsynelatende gleder seg hemningsløst til å få fingerne i Undertaker på Wrestlemania.

Detta blir så skøy Paul! (WWE)

Detta blir så skøy Paul! (WWE)

Chris Jericho er fortsatt parat til å hjelpe ferske fjes over

Jeg har sagt det før,  Johnny Curtis burde takke alle høyere makter (HHH, Steph. Vinny Mac osv.) for at det er Chris Jericho som skal hjelpe ham over.  At de verste troglodyttene i Philly-publikum var uærbædige nok til å synge «You can’t wrestle» får vi skrive på kontoen for førstegangstilskuere eller ren dumhet.  Curtis er mesterlig i ringen, og får uforskammet mye ut av den snåle gimmicken sin.

Aldri har "Jeg skal danse på graven din" vært en så passende trussel (WWE)

Aldri har «Jeg skal danse på graven din» vært en så passende trussel (WWE)

At Dolph Ziggler måtte utstå en Liontamer, før Big E. Langston tok hevn på seierherren er greit nok.  Ziggy&Biggy skal konse på tag-team-beltene nå. En nødvendig reboot for MitB-holderen.

Tilgitt(?)

En av Uso-brødrene røk på en «Jack Swagger» for noen uker siden, og mange fryktet at de betød sparken og takk og farvel til ett av de få gjenværende rendyrkede tag-teamene.  Men WWE ser tydligvis gjennom fingrene med det, og lot heller Jimmy og Jey få jobben som tyggelekene til Mark Henry.  Det er vel straff nok vil jeg tro.

Hvor er Rufus?

Hell No slår PTP mens «Team Rocket» følger med fra scenen.  Deja Vu.  Intet mer å tilføye.

Er det mulig å ikke like denne trioen? Nei, tenkte meg det! (WWE)

Er det mulig å ikke like denne trioen? Nei, tenkte meg det! (WWE)

Agaricus bisporus

Endel bloggere har hevdet at Alberto Del Rios angrep på Antonio Cesaro etter kampen er et bevis på at WWE alltid booker de største faceene sine som bøller, og at dette er et problem. Jeg kunne ikke vært mer uenig.  La oss først se på hvem vi snakker om her: Sheamus er en hooligan, Randy Orton er en psykopat og John Cena har den mentale innstillingen til en bortskjemt tiåring. I alle tilfeller er det ikke uventet at de bruker vold for å få vilja si.

Del Rio har en etablert personlighet som en snarsint og ikke så lite arrogant kjekkas.  Det at han nå er face burde ikke medføre en total personlighetsforandring, selv om han har kuttet ut luksusbilene og vedkjenner seg vennskapet med Ricardo Rodriguez.

Amigos para siempre! (WWE)

Amigos para siempre! (WWE)

Cesaro feiret som om han har vunnet champions league når han faktisk kun vant en teknisk seier, i detDel Rio måtte redde Ricardo fra Jack Swagger.  Swagger har som kjent alt «brukket ankelen» til Ricardo en gang, en skade Cesaro hadde gjort narr av før kampen.  Sett i den sammenhengen er det helt i tråd med Del Rios etablerte personlighetstrekk at han avreagerer med å forøke å brekke armen til US-mesteren. Om noe ville det tvert i mot vært fryktelig upassende om Del Rio la an en «tap og vinn med samme sinn»-holdning bare fordi han har begynt å matches mot heeler og få publikum på sin side.

Bjelleklang

Hva galt har jeg gjort? (WWE)

Hva galt har jeg gjort? (WWE)

Wade Barrett har tydligvis ikke innfridd forventningene,  og jeg blir ikke overrasket om WWE setter Interkontinental-tittelen på The MizWrestlemania.  Det virker dog kanskje litt urettferdig at HHH gir Wade et solid ballespark før kampen ?  Når Wade roter i opprørt vann og forsøker å briske seg foran en tydelig presset og skadeskutt Trips så har han, kayfabe, bare seg selv å takke.  Det handler om å kjenne sine begrensninger,  og om noe så var det mer en form for beskyttelse av Wades status. Å tape med det utgangspunktet er mer hederlig enn et klokkerent tap ville vært.

Oss mot røkla (bokstavelig talt)

Sitrap: Han store kan ikke røre seg, han lille har ingen personlighet og han med håret er muligens hjerneskadet. Enkel operasjon. (WWE)

Sitrap: Den store kan ikke røre seg, sørafrikaneren har ingen merkbar personlighet og han med håret er muligens hjerneskadet. Enkel operasjon. (WWE)

The Shield slo et sammenrasket mikke-mus lag bestående av to karer som får uforskammet mye support fra publikum på tross av at de bringer lite til bordet ringen, pluss Justin Gabriel. Den største overraskelsen her er vel at Zack Ryder og Khali fortsatt har en jobb. Forresten virket det som om Khali fikk en skikkelig smell når han ble powerbombet etter kampen, så kan hende han må ta et lite avbrekk.  Jeg  krysser fortsatt fingrene for en Shield-seier på ‘Mania mot «Super Friends vesjon 2.0»

Bella donna

Bellaene er nå et levende "før og etter" eksempel på plastikkirurgi. Fascinerende. (WWE)

Bellaene er et levende «før og etter» eksempel på plastikkirurgi. Fascinerende. (WWE)

Bellatvillingene fortsetter å gjøre det de er best på, fungerer som eyecandy i armene på dyktige heels.  Om de sikrer Rhodes Scholars og  Naomi og Cameron en PPV-payday er det vel verd innsatsen. En 8 mot 8 mixed gender tag-match høres ut som typisk preshow-materiale.  Med kombinasjonen Tensai og Brodus Clay har det igjen skjedd det som ofte skjer når bookere i desperasjon plasserer to retningsløse singel-wrestlere i et tag-team: Helheten er større en summen av de enkelte delene. Det hjelper naturligvis mye at det er etablert en logisk motivasjon for hvorfor de to nå henger sammen. Det skal ikke så mye til noen ganger.  Men om ikke Rhodes Scholars vinner er det en grov urett!

Matpause

Ryback skulle vise Mark Henry at han var enda tøffere, og kunne vinne 3 mot 1. Det gikk ut over 3MB.  Var det bare meg eller virket det som om Drew McIntyre wrestlet usedvanlig stivt i denne kampen? Han er utvilsomt den av 3MB-gjengen som har det største potensialet, så kanskje han begynner å gå lei av å være jobber-to-the-stars nå? Jinder Mahal faller gjennom på egenhånd, og Heath Slater er best som punchingball,  men jeg begynner å savne «broken dreams» Drew litt.

Chickbuster-busting

ENDELIG! AJ Lee er tydligvis moden for å være midtpunkt igjen, og første punkt på programmet da er selvsagt å blåse liv i feiden med Kaitlyn fra i fjor vår. Divadivisjonen har lidd tungt av manglende interesse hos fansen. Det er med andre ord på høy tid at WWE utnytter det faktum at de faktisk har ei jente som har en etablert personlighet, lang forhistorie (relativt sett) å hente bakgrunnsmateriale fra og vet hva hun driver med i ringen.  AJ og Kaitlyn har dessuten en bra kjemi og begge t0 er mer enn villige til å ta heftige bumps for å bygge opp en historie.  Det er ingen overraskelse at AJ i skrivende stund leder en avstemning på wwe.com om å bli førsteutfordrer til divatittelen med massiv margin.

Chick - busted (WWE)

Chick – busted (WWE)

Forresten harWWE kostet på Kaitlyn ny intromusikk, så nå håper jeg de klipper sammen en ny video også.  Ja, jeg vet hun er en hipster med plastpupper,  fiksa lepper, corny hår og større muskler enn Bamse (verdens sterkeste bjørn). Men hun er fortsatt skamfin og hadde lett lurt meg. 😛 Og i motsetning til AJ ser hun ikke ut som hun så lett går i stykker…

Tidenes traurigste talkshow

Avslutningen var rare greier.  Bruke 20 minutter på å trekke frem «the usual suspects» av HoF’ere og «legender» for å grille The Rock og John Cena?

Bret Hart ser ut som han har glemt hvorfor han er der, Dusty Rhodes booker NXT i hodet, Booker  savner Teddy Long å kjefte på mens Mick Foley er oppriktig interessert i å se om Cena faktisk er på Gråten.  Hodet til Jerry Lawler er som vanlig kunn fylt av tanker på poontang og rasistiske vitser. (WWE)

Bret Hart ser ut som han har glemt hvorfor han er der, Dusty Rhodes booker neste ukes NXT i hodet, Booker T savner Teddy Long å kjefte på mens Mick Foley virker oppriktig interessert i å se om Cena faktisk er på gråten. Hodet til Jerry Lawler er som vanlig kun fylt av poontang og rasistiske vitser. (WWE)

Det eneste positive er at The Rock av en eller annen grunn får ut det intense i Cena.  Om WWE har lyst til å friske opp personen John Cena er dette sjansen.  Jeg sier ikke at de bør kjøre han helt over i heel-territoriet. Men en ny, mer aggressiv Cena som dropper rompehumoren kan være det som trengs. Og e du av dem som sier at et heelturn er utelukket fordi det ikke finnes faceer som kan feide med ham så har jeg tre navn på blokka til deg: Chris Jericho, Big Show,  Sheamus.