H#1:AD – Abridged version


Ingen kommentar! (WWE)

Ingen kommentar! (WWE)

Med 40 timer pluss på arbeid denne uka blir det ikke så veldig mye overskudd til skriving.  Særlig når det aller meste tusler avgårde på forutsigbarhetens spor med Wrestlemania som endestasjon.  Men det var tre høydepunkt som bare nevnes…

Rufus «Pancake» Patterson

Titus O’Neils giktbrudne  piperøykende, beafroede alter-ego,  mannen som er «onkel» til både Darren og Titus tydligvis…  Ja, hva skal man si?  Prime Time Players har stått på stedet hvil lenge, men de har en kime av storhet, i at begge er hysterisk morsomme når de vil.  Fremelsk dem som to tøysete og pseudo-selvsikre bestevenner som stadig gaper over mer enn de kan bite av, og de kan overta jobben til Team Hell No.

Pancake 'cause he flattens people! (WWE)

«Pancake» ’cause I flatten people! (WWE)

Selvsagt blir Darren Young alt for sped motstand mot Aggro-versjonen av John Cena.  Men det er helt greit. Cena skal være en fjellstø utøver under normale forhold,  og det gjør meg ikke noe at de får noe ut av den obligatoriske åpningspromoen.

Faaaan – Daaaang – Oooooh!

Som et plaster på såret for en danserelaterte gimmick får man ekstra midler til entre-staffasje... (WWE)

Som et plaster på såret får alle danserelaterte gimmick ekstra midler til entre-staffasje (WWE)

Det ultimate cheesy gimmicken: En feminin selskapsdanser som nekter å gå kamper før folk uttaler navnet hans rett, en gimmick som ble pushet i videopromoer alt for lenge før han dukket opp.  Det er en fryktelig dårlig start.  Men så er det Johnny Curtis da.  I «gamle-NXT» var han kjent som «The Friendly Neighbourhood Creep» og hadde en strålende kjemi med Maxine.  Han har ikke tapt seg,  men oser fortsatt dårlige vibber og «bad touch» så det holder.  Det var en fin glasur på kaka når backstage fall-out videoen til WWE visste en deppa Khali som ikke skjønte hvorfor Fandango ikke ville gå kamp mot ham,  enda han hadde øvet hver dag hjemme i en uka hvordan navnet skulle uttales.

Khali blir stadig mer Hodor fra GoT, og det er egentlig ganske festlig, så lenge vi slipper å se ham «wrestle» i ringen.

Så får vi heller svelge at Chris Jericho var på sitt mest irriterende når han og Fandango møttes backstage. (Men gode gud så heldig Curtis er om Jericho er mannen som skal gi ham et push!)

Den som bestemmer hvor (mester)skapet skal stå

Paul Bearers død betyr at Kane og Daniel Bryans ventede implosjon som tag-team er utsatt på ubestemt tid. Dermed måtte WWE tenke kjapt, siden de to naturligvis må ha en kamp på Wrestlemania. Løsningen var like enkel som genial, fjern barnesikringen på AJ Lee igjen…  Når hun forsøkte å distrahere Kane så Team Hell No skulle tape mot PERM, var det flashbacks til i fjor høst.  Men det gjør ingenting, når reultatet er at Daniel og Kane får en felles fiende igjen, og det sikrer en pangstart på den «virkelige» karrieren til Big E. Langston.

Er det for sent å foreslå at vi bare skal være venner...? (WWE)

Er det for sent å foreslå at vi bare skal være venner…? (WWE)

Ansiktet til Dolph Ziggler når det sakte gikk opp for han at han slett ikke var den som satt i førersetet, men tvert i mot er konduktør på en løpsk berg-og-dalbane kan rammes inn.  For nå ble det akk så tydelig at AJ begynner å gå lei av å leke med ham, og er mer enn villig til å ofre ham i sine egne planer… At Dolph planla å utnytte MitB-kofferten på Wrestlemania, i stedet for å måtte hanskes med verdens farligste veganer/dyktigste wrestler og en forbanna helvetesmonster, kunne hun ikke bry seg mindre om.

Ukas avstemning

Ja det er offisielt: H#1:AD avstemningen er tilbake!

Og med det:  Spill to floor – Go to commercial!