H#1:AD – RetroRAW


For Whom The Bell Tolls (WWE)

For Whom The Bell Tolls (WWE)

RetroRAW var som vanlig ikke spesielt grensesprengende men morro lell. Noen strøtanker.

Dead Man Walking

Si hva du vil om gamle legender, i skrivenden stund er det ingen som kan skape den samme stemningen av ærefrykt som Mark  «Undertaker» Callaway.  HHH må gråte seg i søvn over at han ikke noensinne vil få den samme statusen. Selvsagt er det duket for en ny kamp,  trodde noen virkelig at WWE ville si seg fornøyd med 20-0 så lenge han selv vil opptre (med de millionene i lønn det innebærer)?  Forøvrig en helt grei promo fra HHH, som enkelt oppsummerte hvorfor han har et problem med Brock Lesnar.

Det var i og for seg greit å bruke en Fatal4way for å gi legitimitet til CM Punks kamp mot Fenomenet på Wrestlemania, men det var ganske varierende motivasjon.  Randy Orton har et poeng når han sier at når han måtte Taker for 8 år siden var han knapt tørr bak ørene, og at det er en mer erfaren og farligere Orton som herjer i rekkene nå.  Sheamus trenger vel strengt tatt ingen god grunn for å ha lyst på et slagsmål, men samtidig er han den eneste av de fire som aldri har møtt Taker på Mania. CM Punk vil hevne seg på fansen som «tok fra ham» WWE-tittelen ved å ta fra dem noe de elsker:  Takers Streak. En ganske tynn unnskyldning for bookingen, men det var Big Show som tok kaka, siden han tydelig mente at han ikke hadde en høyrehånd sist gang han møtte Taker…

Det er ikke usannsynlig at Undertaker selv har påvirket hvem han skal møte.  Han vil helt sikkert at det skal bli en minneverdig kamp, og da er Punk helt rett valg.  Sheamus hadde nok og kunnet bidra til en minneverdig kamp, men det hadde minnet litt for mye om fjorårets kamp, all den tid iren har mange likhetstrekk med Trips i ringen.

Once in a Lifetime, del 2

The Rock og John Cena hadde et bra showdown, men det beste var The Rocks svar på Cenas sitering av voldtektsmann og dueelsker Mike Tyson. Lance Armstrong fortjener alt det tynet han kan få.

Wooooooooo

Straks The Miz fikk gode gamle Ric Flair i ringhjørnet kunne  han avslutte kampen med en helt perfekt Figure4Dolph Ziggler.  Flairs interaksjon med  Big E og AJ var også fornøyelig, så han kan godt bli værende på TV som Miz mentor spør du meg.

Fan-Dan-Gooooo

Jeg er lei allerede…  Dropp gimmicken og la Johnny Curtis gjøre det han er best på som «The friendly neighborhood creep».

Hoss fight

Bli det Ryback mot Mark Henry på Wrestlemania så håper jeg virkelig at det er legolasset som trekker det korteste strået og får smake World Strongest Slam.

Suck it!

Se og lær Dolph: Sånn planter du en Fameasser (WWE)

Se og lær Dolph: Sånn planter du en Fameasser (WWE)

New Age Outlaws, Road Dogg og Billy Gunn leverte en helt grei kamp mot PERM.  De to drar kanskje ikke de mest massive nostalgipopet, men til gjengjeld er det fortsatt i stand til å levere noe mer i ringen enn kun et gimmick-shot (Honky Tonk Man) eller å være heatskapende punchingballer for Jack Swagger (Sgt. Slaughter, Dusty Rhodes og Hacksaw Jim Duggan.)

Hadde jeg vært ansvarlig i WWE hadde jeg hørt med de to gamle heltene om de var interessert i et litt mer permanent comeback noen måneder, og plassert tag-team-beltene på dem.  Kane og Daniel Bryan trenger ikke beltene i storylinen de har nå.  Det at de mister dem kunne vært dråpen som får begeret til å flyte over.  Så kunne heller  NAO bidrat til å bringe litt prestisje tilbake til tag-teamdivisjonen.  De hadde i vinter en serie kamper mot Rhodes Scholars på house-showene, så de er ikke så ruste i ringen.  De vil helt klart tåle en eller to 4-8 minutters kamper hver uke.

Så kunne enten de dansende drogene Sweet-T(ensai) & Brodus Clay, Uso-brødrene, Rhodes Scholars eller for den del de nykronede NXT-tag-team mestrene British Ambition (Adrian Neville & Oliver Grey), overta til høsten en gang…