Chili etter improvisasjonsmetoden


Nom-nom-nom

Nom-nom-nom

Søndagsmiddager kan være fancy,  eller de kan være basert på hva som befinner seg i kjøkkenskapet.  Gjett hvilken løsning jeg valgte i dag.

Chili Impro

  • 2 små røde paprika
  • 400 g karbonadedeig
  • 1 boks kidney beans
  • 2 bokser baked beans
  • 1 liten boks mais
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 hvitløk (mange dager til neste jobbintervju!)
  • olivenolje
  • chilipulver, paprikapulver, grovkvernet sort pepper.

Fres løk og paprika i olivenolje,  tilsett kjøtt og brun det, fyll på med bønner,  la småputre en god stund: Voila!
Totalpris: Mindre enn en frossenpizza.  Tid: ca 15 + 30 minutter. (avhengig av hvor lenge du lar det putre)

Og som en ekstra bonus er du heeeelt trygg for vampyrer i minst 24 timer!