H#1:AD – Smackdown & TLC-spådommer


Smackdown! (WWE)

Smackdown! (WWE)

Ikke helt i rute igjen etter eksamensperioden, men vi slenger i vei noen spådommer om kveldens PPV, og de viktigste poengene fra Smackdown.

Big Show er dum som et brød (og Booker T skjønner ikke juss)

Han krever først at WHC-kampen avlyses siden Sheamus dultet borti ham.  Når Booker-T ser bløffen hans  hyrer han inn David Otunga.  Når de så helt riktig påpeker at det bryter mot ordlyden i kontrakten Booker tvang de to til å signere,  dukker Sheamus opp.  Han sier at om Show mener kontrakten er opphevet er det ingenting som hindrer ham i å angripe Show med enn klappstol.  Og der bryter logikken sammen, siden Show da trekker kravet sitt og skygger banen,  men Otunga blir værende igjen for å spise en støvel i fjeset.

Lawyer up! (WWE)

Lawyer up! (WWE)

Sett fra Shows side ville Booker ikke hatt noe annet valg enn å strippe Sheamus for retten til tittelkamp om han hadde angrepet Show i ringen. Ja det hadde sannsynligvis gjort vondt men  Show hadde ikke behøvd å frykte for tittelen sin. Det er vel ikke sannsynlig det blir mindre vondt å møte Sheamus i natt…

Det er sånn ulogisk booking som får meg til  mistenke at skribentene backstage jobber i bakrus…

Uso!

Wrestlingfact #31: Ingen har så sterke kranier som   polynesere. (WWE)

Wrestlingfact #31: Ingen har så sterke kranier som samoanere. (WWE)

Jepp, når de kommende førsteutfordrerne til Tag-team beltene, Rhodes Scholars, må jukse med bukseholding for å slå Uso-tvillingene, er det et tegn på at WWE har trua på at arven etter Rikishi er verd å satse på.

En løsning for alt

Randy Orton skadet seg på filmingen av «Tribute to the Troops» så derfor måtte han skrives ut på TV.  Løsningen var å la The Shield «angripe ham backstage».  Fortsatt ondt blod etter at han knuste drømmene til Brad Maddox,  eller hadde han gjort fra seg i veskene deres? Hvem vet.  Jeg har fortsatt trua på The Shields kamp på TLC.

Godfotteorien

At Kaitlyns nye anstrekk byr på både underboob og  rørleggersprekk er neppe utilsiktet. (WWE)

At Kaitlyns nye antrekk under de rette forutsetningene byr på både underboob og myntinnkast er neppe helt utilsiktet. (WWE)

Aksana kan kanskje ikke mange grep, men de hun kan brukte  hun for hva de var verdt i kampen mot Kaitlyn. Når du først er avhengig av 4 minutter med chin locks  så sørg for at den ser rett ut.  Mens Jinder Mahal for eksempel ikke «lukker grinda» og lar det være luft mellom armene og hodet til motstanderen, så klemte den litauiske missen til så det faktisk så ut som et wrestling-grep. Og i tillegg slapp hun ikke taket  uansett hva Kaitlyn prøvde. Til slutt kom hybrid-divaen seg fri og derfra og ut var det enveiskjøring (slik det burde være i en kamp mellom de to).  Men tross alt klarte bookerne (og de to i ringen) og få Aksana til å se ut som hun faktisk har noe å by på i ringen.

Snittverdier

Æsj, det lukter dverg! (WWE)

«Æsj, du lukter dverg!» (WWE)

WWE har tydligvis sett på Hornswoggle og Khali og funnet ut at gjennomsnittet av de to er en normal wrestler på 1.85 og rundt 120 kilo. Ulempen er at snittet av ringferdigheten deres fortsatt er som Michael Cole og Vince McMahon,   om de to sistnevnte var bakbundne, nakne og i tung hasjrus.  Nei,  bare nei…

 

Takk til deg Kofi

Om det var noen tvil om at Kofi Kingstons stint som intercontinental-tittel er på hell, er den vel fjernet av hans tilfeldige seier mot Alberto Del Rio.  Gi heller tittelen til en ekte afrikaner (Kofis familie flyttet til USA når han var 1 år):  Justin Gabriel eller Leo Kruger  kunne gjort noe med det beltet.  Selv om det selvsagt først skal pryde midjen til Wade Barrett noen måneder.

Boomboom  this! (WWE)

Del Rio har nettopp fortalt Kofi at Julenissen ikke fins på ordentlig (WWE)

Boksemat

Hva pokker skjedde under innspillingen av Smackdown som fordret at man sendte hele kampen mellom Dolph Ziggler og Sheamus fra RAW i reprise?  Kunne de ikke heller bare filmet en ny kamp?  The Miz mot Heath Slater i en «backyard brawl» på en parkeringsplass på et house-show eller noe sånn, med en lead-in i en garderobe?

Powerplay

Sheamus og Antonio Cesaro burde kunne ha en heftig feide.  Men spørsmålet er om ikke Cesaro rett og slett er litt for god. Jeg har tidligere sagt at Sheamus bookes sterkere enn Jesus. Så når man ikke bare lar det bli en uren avslutning på kampen mellom de to, men likegodt lar sveitseren vinne på count-out, er det verd å merke seg.  Cesaro vil antagelig ikke gjøre noe stort poeng av det heller, men det er en teknisk seier over en kar som er på nivå med John Cena i hodet på bookerne.

The Future! Il Futuro! L'avenir! Die Zukunft! Futuram!

The Future! Il Futuro! L’avenir! Die Zukunft! Futuram! (WWE)

Michael Cole liker å nevne at Cesaro kanskje er den sterkeste utøveren i WWE i forhold til vekta.  Vet du hvorfor?  Fordi han ikke har kroppsbyggermuskler, men «ekte» muskulatur.  Det, kombinert med lang erfaring og et hode for wrestling er årsaken til at han kan lempe rundt på tungvektere og få det til å se fantastisk ut.

Dessuten har han videreutviklet sin «fremmedlending som snakker rart»-heelgimmick til kanskje den absolutt mest effektive heel-typen av alle: Han som arrogant forklarer deg i klartekst hvorfor han er bedre enn alle andre, og så beviser det gang, på gang, på gang, på gang. Fansen haaater det, og de som får lov til å dyrke den stilen har en tendens til å skinne. *Host* Mr Perfect *Kremt» Kurt Angle *Host*

Spådommer TLC

Vinneren i Bold

Big Show (C) vs Sheamus World Heavyweight Championship  Chairs match.
Team Hell No & Ryback vs The Shield TLC match.
John Cena vs Dolph Ziggler Ladder match for the WHC MitB Briefcase.
Kofi Kingston (C) vs Wade Barrett Intercontinental Championships match.
Antonio Cesaro (C) vs R-Truth United States Championship match.
Car-Sterio vs Rhodes Scholars #1 contenders match for the tag team championship.
Alicia Fox vs Cameron vs Naomi vs Kaitlyn vs Layla El vs Natalya Neidhart vs Tamina Snuka vs Rosa Mendes vs Aksana Divas Battle royal #1 contendership for the WWE Diva title.

Kjapt oppsummert: Sheamus vinner på count-out,  Bork Laser er «The Sword of The Shield», AJ koster Cena kampen. Barrett vinner med litt fusk, Rhodes Scholars vinner nesten rent, mens Cesaro vinner klokkerent.  Til slutt: Rosa og Natalya eliminerer hverandre som de to første i Battle royalen.