H#1:AD: RAW 1020 – i halvørska


Jeg beklager at det ikke har vært så mye liv i bloggen den siste uka. Men 3 eksamener (inkludert lese hele pensum og forhåpentligvis fått med meg nok til å stå) og det faktum at jeg litt ufrivillig døgnet i natt setter sine spor.

Vel eksamensperioden er over for denne gang, og det ville vel ikke tatt seg ut om jeg lot det siste RAW før TLC forbigå i stillhet.

Eve Torres er den beste heelen i WWE akkurat nå

Sheee looks good to me! (WWE)

Sheee looks good to me! (WWE)

Ikke bare ekspederte hun Alicia Fox i det som var en severdig og overraskende divakamp.  Når Eve supplerer Mette-Marit-vinkingen med å invitere ringfotografen inn i ringen for å ta et trofébilde av seg selv sammen med den svimeslagne motstanderen etter kampen, er det tiaraen på verket.  Foxy fortjener også ros.  Hun er slett ikke verst  når hun får anledning til å vise det, og hun leverer som vanlig en bridging northern lights suplex  som  tatt ut av læreboka.

U? So!

Se og lær Rey-rey! (WWE)

Se og lær Rey-rey! (WWE)

En four-way elimination tag-team match for å kåre hvem som skal møte Car-Sterio i en tables-match for #1 contendership til tag-team titlen til Hell No, er rene inception-bookingen.  Jeg kan styre min begeistring for WWEs påfunn med å la PTP bli eliminert i reklamepausen, for å pushe sin egen activity-app.  Men når det betyr at Brødrene Uso får anledning til riktig å vise seg frem på toppshowet, lar jeg det passere.  Ingen overraskelse at Primo og Epico kun var med som fyllkalk eller at Rhodes Scholars tok tilbake plassen i hierarkiet nå som Cody er reparert.  (Og «Cody’s Mustache» som heiarop var episk!)

Push Usoene WWE,  de får med seg publikum og har et klassisk samoa-moveset. Nå som Jimmy (eller er det Jay)  har fått en full-sleve tattoo, burde selv Josh Mathews klare å skille de to fra hverandre!

Miz,  du prøver for hardt!

Du har endt som den arketypisk WWE-facen  anno 2012:  Frekk, umorsom, ulogisk, homofob og ufordragelig.  Rise above hate, Miz! Be a STAR!! Ikke skjem ut Moods of Norway!!!

(Men du skal få en +Rhodes for å ha klart å lure inn The Pink and The Stink som punchline i et PG-show! (WWE)

Men du får en soleklar +Rhodes for å lure inn «The Pink and the Stink» som punchline i et PG-rated live TVshow (WWE)

Girl be CRAZY!

Det var naturligvis ingen som forventet at AJ Lee skulle få hevn over Vickie Guerrero så lett.  Det var dessuten forbausende gjennomtenkt at det var Brad Maddox som var det hemmelige våpenet.  De som husker så langt tilbake, husker kanskje at han ble offentlig ydmyket og truet av daværende RAW-GM AJ etter at han hadde rotet til sin første main-event kamp som dommer. (Han fikk ikke med seg at CM Punk brøt opp ett pin med et ben på tauene.)

AJ hadde et sedvanlig melt-down ringside,  inkludert en ørefik til Justin Robert (Howdy Doody Daniel Bryan!) før hun stormet backstage.

Sinna nå! (WWE)

Sinna nå! (WWE)

John Cena prøved klønete å trøste, samtidig som han mimet «hun er GÆREN» til kamera.

OK, jeg spår det allerede: På TLC  kommer AJ til å entre guttegarderoben (igjen) for å ønske Cena lykke til i kampen mot Dolph Ziggler,  og bli skysset ut uten pardon. Litt senere vil vi se Dolph Ziggler forberede seg i sin garderobe.  (Cena må skifte i fellesgarderoben, mens Ziggler får Randy Orton-behandling med egen garderobe… Yeah right!) Han hører noen komme inn, snur seg men han begynner på en harang mot Vickie om at han ikke vil bli forstyrret og oppdager at det er AJ som er kommet.  Hun ønsker han lykke til, med sitt uutgrunnelige «liten gal pike»-smil. Og det ender med at hun selvsagt koster Cena kampen når hun kommer ut til full fanfare akkurat i det han skal til å plante Ziggler i kanvasen med en AA.

Forresten, hva gikk gjennom hodet til Cena når han geleidet AJ ut av garderoben når hun før kampen med Vickie gledesstrålende spratt rundt backstage?  Han dekket henne med et håndkle.  Hun var i ring-gearet sitt.  Det samme antrekket som hun få minutter senere wrestlet i foran millioner av tilskuere…  Jeez!

Itsy-bitsy teeny-weeny bluish polkadot-bikini... (WWE)

Itsy-bitsy teeny-weeny bluish polkadot-bikini… (WWE)

Og det var kos å se Chickbusters gjenforent, om enn kun for et lite øyeblikk!

C’est encore un miracle

Antonio Cesaro er pound for pound den mest spektakulære utøveren i WWE om dagen.  Måten han bråstoppet Kofi Kingstons offensiv var litt som å se på Discovery Channel når de viser en spekkhugger som jakter pingviner.

I denne lignelsen er det altså Kofi som stiller i smoking (WWE)

I denne lignelsen er det altså Kofi som stiller i smoking (WWE)

Slik er det man bygger opp en mester.  Vanligvis ville jeg vært redd for at dette betød et tap for sveitseren på TLC, men WWE stakk kjepper i hjulene for alle tippere, når de samtidig lot Wade Barrett (som skal møte Kofi) tape for R-Truth (som utfordrer for US-tittelen)… Selv om alt dette betyr at US-tittelen snart er mer pretisjefylt enn Int’Con-tittelen?  Galskap!

Et nytt eksempel på WWE-faceenes Modus Operandi var måte Kofi helt uprovosert angrep en sliten og ør Wade etter at han hadde tapt for Hr. Killings.

They will bring a sword

Spoiler: Teddy Long er Nick Fury... (WWE)

Spoiler: Teddy Long er Nick Fury… (WWE)

The Shield skapte klassisk kallabalik på avslutning av RAW.  Det er en stund siden noen formelt sett har debutert i WWE i en «main event» på en PPV.  Det lukter The Game lang vei.  Ikke kayfabe,  men at han har trukket i trådene er jeg bombesikker på.  Trips er fullt klar over at en Cena varer ikke evig, en Ryback er ikke så slitesterk, og en Sheamus bringer ingen sommer på egenhånd.  Før eller siden må Vinny Mac parkere tøfflene og da må WWE ha utviklet seg.  Og nei, jeg tror ikke at den gamle grinebiteren som mener at toppen av komedie er å la enken til en elsket superstjerne havne i en tvetydig positur sammen med en skjeggete dverg og en indisk trestokk på tre meter, er hjernen bak Ambrose-Reigns-Rollins.

For de som ikke skjønte hvorfor Michael Cole frenetisk gaulet «watch out» hele tiden når alt forgikk i ringen 5 meter unna ham, er forklaringen selvsagt at Jerry Lawler drev å fant frem «trebenet» han ville gi til Rosa Mendez. Cole ville nemlig virkelig ikke at en uoppmerksom kameramann skulle få det i bildeutsnittet og begrave PG-ratingen en gang for alle…

Nok for denne gang! Husk NXT, Main Event….og Smackdown såklart!