H#1: AD – Eksamensperiode-utgaven


Jepp eksamenen henger over oss,  og det betyr at jeg ikke har all verdens tid til å skrive her. Men fem temaer bare må jeg adressere.

CM Punk er denne generasjonens beste wrestler

Kneet mitt er aue! (WWE)

«Kneet mitt er aue!» (WWE)

I hvertfall om vi skal tro WWE og hypotesen om at den beste er WWE-mester.  For etter å ha passert John Cenas rekord på 380 dager er det ingen fra nyere tid som har holdt tittelbeltet like lenge uten avbrudd.  Og lenger skal det bli.  WWE bekreftet at han har gjennomgått kikkhullsoperasjon i kneet etter en meniskskade, og ikke er tilbake før på nyåret.

Siden Royal Rumble er en langt viktigere PPV enn TLC så har det enkelt og greit droppet WWE-kampen og satt opp en erstatning (som jeg skal komme tilbake til). Det er altså ganske tydelig at WWE håper at CM Punk mot The Rock skal friste ekstra mange til å åpne lommeboka.  Det viser ville solid posisjon han har opparbeidet seg, og hvilken pay off Vince McMahon tror han kan bringe.

Kneet hans ble skadet i kampen mot Kane forrige uke, men kayfabe skylder man selvfølgelig på Ryback. Det betyr at Kane dermed iu løpet av en måned har plassert både CM Punk og Cody Rhodes på skadelisten.

Miz faceturn har ikke tatt av ennå

Faceturn, really? REALLY? (WWE)

Faceturn, really? REALLY? (WWE)

Med Cody skadet så har man plassert Damien Sandow i et «holding patern» men fredagens Smackdown tyder på at de vil bruke The Miz for å få begge på TLC.  Alt i alt har ikke Miz som face helt funnet formen.  Personlig tror jeg egentlig han ikke behøver endre seg noe særlig, man må bare finne en passende motpart i en relevant feide til ham.

Stor takk til Nikki Bella

For de som savnet utvikling i John Cena + AJ Lee historien: Hva faen er galt med dere? Vel  forklaringen på at de har lagt den litt til side er rett og slett at John Cena har begynt å date Nikki Bella.  (Den av Bella tvillingene med plastpupper,  ikke hun som har hengt med Daniel Bryan det siste året).

AJ i wrestlingbikini > AJ i powersuit (WWE)

AJ i wrestlingbikini > AJ i powersuit (WWE)

Ikke bare drepte det den delen av historien, det betød også at AJ kunne gjøre det hun virkelig er god på, nemlig wrestle.  Hun og Tamina Snuka er en interessant miks. Tamina har overtatt litt av posisjonen Beth Phoenix hadde, og med det også hennes akilleshæl: Schoolgirl roll-ups!  Kjør det videre!

En større kuriositet er intermezzoet mellom Natalya (som har tatt en faceturn i det stille) og Rosa Mendez.  Er det en idé om at alle divaene på rosteren skal begynne å wrestle igjen?  Ikke vet jeg, men det en ny spiker i kista for Primo og Epico.

Rosa vs Natalya, did not see that one coming... (WWE)

Rosa Mendez vs. Natalya Neidhart, did not see that one coming… (WWE)

Antonio Cesaro er (fortsatt) et beist i ringen

Teddy,  føler du deg ikke helt i form? (WWE)

Hvem er du og hva har du gjort med den ekte Teddy Long? (WWE)

Teddy Long hadde tydligvis ett drypp, eller hadde tatt på seg buksene bak frem.  Han rappet i alle fall en mikrofon på mandagens RAW mens alle øvrighetspersoner var opptatt, og ombooket en tag-team match til en fatal 4-way.

Twitteravstemningen avgjorde at det var Cesaros US-tittel som stod på spill. Han tok det på stående fot, og motstod alt Wade Barrett, R-Truth og Kofi Kingston kunne by på.  En sterk seier,  og jeg har liten tro på at R-Truth klarer noe mer på TLC. Min teori er at Cesaro beholder US-tittelen til en returnerende Jack Swagger returnerer på nyåret som face.

Thoon! (withleather.uproxx.com)

Thoon… (withleather.uproxx.com)

The Shield

Den nye vinen (WWE)

Den nye vinen (WWE)

WWE velger å gjøre det stikk motsatte av TNA. De satser på ferske fjes.  Dean Ambrose, Roman Reigns og Seth Rollins får antagelig sin offisielle debut i en WWE-ring på en PPV.  De sier litt om hvilken tro HHH og co har på den nye generasjonen.

De burde vinne mot Ryback, Kane og Daniel Bryan.  Mest sannsynlig med urent mel i posen. Blir det en tilnærmet ren seier gjetter jeg på at Kane får æren av å pinnes, som takk for sist fra bookerne som han har skaffet så mye ekstraarbeid.

Uansett er det interessant å se hvor effektivt WWE har klart å elevere en gjeng ferske fjes i løpet av de siste månedene. Det lover godt når man har hatt en periode med mye skader og wrestlere som har måtte legge opp.

Avslutter med et bilde av noen blide fininger ute på tur for å møte fansen  (Bilde: AJ Lee via Twitter)

Avslutter med et bilde av noen blide fininger ute på tur for å møte fansen
(Bilde: AJ via Twitter)