H#1:AD – Noen optimistiske tolkninger av RAW1018


S.W.A.T. – Svartkledde Wrestlere Angriper Tagteam-mesteren (WWE)

Et over gjennomsnittelig bra RAW fra Cajundome i Lafayette, Louisianna, særlig siden det begynte ganske svakt og tok seg solid opp etterhvert.  Fortsatt sliter WWE litt med å fylle 3 timer, men de har blitt flinkere.

Uansett var det et behagelig avbrudd fra eksamenslesing og 10 timer arbeidsdager,  så mulig jeg så showet med litt rosaskjær i brillene.

La oss først som sist starte med de to store storylinene,  og runde av med de mindre viktige segmentene.

AJ er en succubus

«Whose soul shall I consume next?» (WWE)

Det er den beste forklaringen jeg kan komme med, ettersom det virker som om John Cenas fasinasjon alt begynner å dabbe av.  La oss bare se på forhistorien.  Hun kostet Daniel Bryan ikke bare WHC-tittelen på Wrestlemania, men også hans verdighet og mental helse.  (Hvordan skal man ellers forklare hans nåværende tilstand?) CM Punk trakk seg klokelig unna, og lot Bryan ta støyten,  og Kane innså at på seg selv kjenner man andre, og AJ er dårlige nyheter uansett hvor god hun er til å kysse.

Min spådom er at AJ kommer til å koste John Cena en viktig kamp i den nærmeste fremtid.  Dolph Ziggler kommer så til å falle i samme fella, selv om han var en usedvanlig kjip «voice-of-reason» i forrige uke.  Det er kanskje ikke feminisme i høysetet, men en uimotståelig psykologisk vampyr som suger livskraften ut av superstjernene hun klenger seg på  åpner for mange interessante historier.

Forresten er jeg ikke bekymret over at John Cena slo Dolph Ziggler.  Hadde det vært omvendt hadde jeg visst Cena ville vinne feiden til slutt, slik som det er nå kan det fortsatt hende Dolph for pushet han trenger, og fortjener.

The Shield er leid inn av Paul Heyman uten at Punk vet det

The Shield (WWE)

Jeg tror ikke en tøddel på at deres «NXT-gutter som vil opponere mot usportslig  populistisk mobmentalitet» forklaring holder vann.  (Selv om det i og for seg er en akseptabel tweener-gimmick.) Nei  jeg tror The Shield,  altså Roman Reigns, Seth Rollins og Dean Ambrose,  er «forsikringen» til Paul Heyman. Min (overfor-)tolkning er at han slett ikke har trua på at CM Punk er så god som han selv tror, så han har leid inn noen flere «Paul Heyman Guys»  for å vippe oddsen i riktig retning.

Hvorfor tror jeg ikke CM Punk vet om det?  For det første spiller han overbevisende foruroliget hver gang The Shield dukker opp. (Og WWE ville latt han overspille mer om det skulle tolkes som at han bare spiller overrasket.)  For det andre er personligheten Punk gestalter nå den selvsikre og overmodige heelen med usvikelig tro på egne evner.  Han vil ha respekt som en stor mester og uslåelig ekspert, og tror på sin egen hype.

Det vil og legge opp til et brudd mellom Punk og Heyman en gang i fremtiden når Punk mister tittelen (og dermed verdien for Heyman), og å la Punk feide med de tre nykommerne ville være en glimrende måte å elevere dem på.

Det finnes rettferdighet i verden

Destiny! (WWE)

Alberto Del Rio er en wrestling-aristokrat med fler legender i familietreet enn Randy Orton. Great Khali er en uføretrygdet ex-politimann fra India som kan takke en hjernesvulst for sin wrestlingkarriere.  Det er helt på sin plass at en kamp mellom de to går i ADRs favør.

Khali er og blir et vandrende minustegn.  Når man har Tensai, som fungerer ypperlig som ett «monster» som stort sett taper for å jobbe opp de mer lovende wrestlerene,  har Khali absolutt ingen verdi lenger.  Gi mannen fri nå, Vince…

Derimot beroligere det neppe gutta i Primpico at Rosa Mendez transplanteres fra dem til ADR. Kan være et signal om at de bør ringe pappa og begynne å skrive på CVn sin.

Wade Barrett er den neste Intercontinental-mesteren

Wade er, i likhet med alle andre, lite imponert av hva Kofi driver med i ringen (WWE)

Jeg tror futten begynner å gå ut av pushet til Kofi Kingston allerede.  Wade Barrett har størrelsen, ferdigheten, snakketøyet og alderen på sin side.  Turneen i England tror jeg gjorde at WWE fikk øynene opp for hvilke potensiale han har som main-eventer,  og Kofi er en akkurat passe munnfull for ham på den veien.  Det hjelper selvsagt at Kofi har stått på stedet hvil ferdighetsmessig siden 2009.  Det er ingen skam å kun fungere som mid-carder.

Tamina Snuka er den nye monster-divaen

Når en diva får etternavn, da er det alvor (WWE)

Den nye drakta hennes er riktignok litt Hulkamania,  men den slår den gamle affæren ned i støvlene. (Den var rotete og fikk henne til å se flatbrystet ut.)  Hun er fortsatt litt upolert i stilen, men det fungerer for en dominerende heel. Alicia Fox er fortsatt den helt akseptable jenta som tar bumper som en champ.

«The US Championship is the new Euro Championship»

Cesaro er legitimt bråsterk, og vet å utnytte det i movesettet sitt (WWE)

Dette blir min nye yndlingsfeide, om det blir noe av.  Sheamus og Antonio Cesaro leverte en kraftpakke av et bikkjeslagsmål.  Og Antonio finner stadig nye muligheter til å levere episke europeiske uppercutter. Det er også et godt tegn at WWE beskytter sveiteseren, ved å la Sheamus vinne på countout fremfor en pin.

Jeg hadde egentlig håpet på en feide mellom Sheamus og Wade Barrett, med det virker som om sistnevnte vil vær emer opptatt med å dra klørne på «villkatta» (og antagelig gjelle den i samme slengen).

Noen vil kanskje si det er et steg ned for Sheamus å skulle feide om en sekundærtittel,  men det vil gi lenge etterspurt kredibilitet til US-beltet. Jeg tror nemlig Big Show sender han ut på gress på TLC.

Ryback… vokser i min anseelse

Titus O’Neil er bedre på mikrofon enn på kanvas (WWE)

Ryback mot CM Punk i en TLC kamp… behøver ikke bli så ille.  Det fordrer naturligvis at WWE ikke bruker brekkstang for å lure in John Cena i kampen,  siden det igjen  betyr at The Shield må ta turen for å rydde opp.  Da må de i såfall  fylle på og involvere alt mellom himmel og jord: Bork Laser, Vickie Guerrero, AJ, Dolph Ziggler, Mick Foley, Undertaker, Vince McMahon og Kharma (because of reasons).

Men så lenge det bare er de to, så kan faktisk CM Punk ta seieren på egen hånd via utspekulert list.  Ryback er jo ikke akkurat et strategisk geni.  Forøvrig stor takk til en av mine trofaste  lesere som har døpt kolossen for «Legolasset».  (Siden han er som et lastebillass med Lego,  tilsynelatende veldig gøy, inntil du oppdager at alle bitene er i samme form og farge….) En glimrende beskrivelse av Hr Reeves.

Vel det var alt for denne gang, jeg forlater dere med den vordende Diva-mesterinnen.  The Hybrid Diva #Hardbody Kaitlyn:

She puts the «RAWR» in Monday Night RAW (WWE)