H#1:AD – Kasus fra «RAW is Birmingham»


Cody Rhodes og Daniel Bryan fikk 4 minutter… neste gang kan de godt få 20 (WWE)

WWE har tatt turen over dammen og herjer i Stor-Britannia denne uka

RAW kommer derfor fra Birmingham og dette er antagelig siste uke på en stund at det er Jim Ross og Michael Cole som turnerer mikrofonene på egen hånd, siden WWE truer med å sette inn Jerry Lawler fra neste uke.

Men la oss gå gjennom de mest signifikante utviklingene denne gangen

«Avkledd» og «AJ» i samme setning?

Vickie i fri dressur er ikke så ille, når hun har flere strenger enn «Excuse me» å spille på (WWE)

Uheldigvis klarte (naturligvis) ikke Vickie  Guerrero å holde hva hun hadde lovet.  Hele «Cenagate»-historien er på god vei ut i periferien, men det reddes inn takket være Vickies eminente overspill. Det er så tydelig at a) hun morer seg b) hun setter alt inn på få John Cena til å bryte karakter.

Dolph Ziggler som elger seg inn på AJ fortjener også en stjerne i boka. «Stealing the show… and your girlfriend».

Wade Barrett er en stjerne

Brodus ser litt skremt ut, han er ikke vant til å være så høyt over bakken, av gravitasjonsmessige årsaker (WWE)

Ofte får wrestlere som besøker hjembyen ikke nye fullt ut publikums gunst, særlig om de er heeler.  Men Wade Barrett fikk meske seg i publikums hyllest, og gleden av å begrave Brodus Clay enda dypere.  Barrett har alle forutsetninger for å bli en permanent fikstur i mesterskapsbilde, og jeg vedder på at han vil holde enten WHC eller WWE tittelen i løpet av de neste 12 månedene.

Big Show utvikler en troverdig personlighet

Gjentar jeg det ofte nok, kanskje jeg begynner å tro på det? (WWE)

Måten Big Show på den ene siden prøver å fremstå som en selvsikker mester, men på den andre siden er ekstremt hårsår for kritikk er bra skrevet. Han skryter av Sheamus, samtidig som det skinner gjennom at han aller helst skulle lagt hele fyren bak seg.  Det er slik en heel skal fungere! Og for N’te gang leverte The Miz en bra innsats som ble belønnet med et spark i trynet.  Enda godt tap og vinn statistikk ikke betyr noe i WWE.

Høyt spill

Klart mannen er utilregnelig, bare se hvordan han kler seg: Tømmerhuggerskjorte og dress-vest (WWE)

Brad Maddox presenterte sin forklaring på hvorfor han ga Ryback en nøtteknekker på HiaC.  Det er en langsiktig plan for å bli lagt merke til og Vince McMahon belønnet ham med en millionkontrakt.  Det eneste han må gjøre er å bekjempe Ryback neste uke.  Hva er oddsen på at noen blander seg inn?  Jeg likte særlig at han formulerte det som «making an impact».  Et dårlig skjult tupp i leggen til TNA / Impact wrestling og deres åndssvake forviklings-storylines?

Scorpion Death Drop

Nei, jeg savner ikke Beth Phoenix det minste… (WWE)

Divaene begynner å komme seg nå.  Det hjelper at de har begynt å dekontruere klisjeene. Rollups fungere ikke lenger,  Booty-pop’en til Eve resulterte bare i et tupp i ræva fra Layla og et fjes fullt av strekkfisk-polstring. Selv Aksana er ikke like ille lenger.  Hun bidrar ikke med så mye positivt, men hun trekker ikke ned heller.  Men det beste er at Kaitlyn har fått en skikkelig finisher: En reversert DDT, bedre kjent som «The Scorpion Death Drop» har vært finisheren til Sting i TNA i en årrekke. Det ser brutalt ut, og matcher hennes nye kraftpakke-stil.  Men en ting jeg la merke til var at Eve enten hadde vært litt hardhendt når hun nappet øyenbrynene, eller hadde feilberegnet sminken totalt…

Good girls go to heaven, bad girls go wherever they want  (WWE)

 

Retcon!

WWE hadde visst fått kalde føtter for Survivor Series main eventen de presenterte sist.  Først sier Miz opp på «Team Punk», så Paul Heyman må leie inn Wade Barrett i stedet.  Før Vince McMahon driver litt enmanns gruppepress på Vickie GuerreroCM Punk, John Cena og Ryback bookes i en triple threat match i stedet på Survivor Series.  Laget til Punk går dermed i arv til Dolph Ziggler, mens «Team Foley» må finne en erstatter for Ryback…

Nevner du Dolph Ziggler en gang til, får du sparken, skjønner? (WWE)

Aldri så galt at det ikke var godt for noe.  Vickie som febrilsk forsøker å snakke Dolph inn i tittelbildet var kostelig.  Men det beste var når hun «trøster» Dolph og Punk med at de fikk John Cena og Ryback i aftenens main event og Punk himmefallen spør Ziggler hva i all himmelens navn er galt med Vickie. Det er flere som har hevdet at det er ulogisk at Punk ikke konfronterte McMahon, men han er ikke så dum. Han er fullt klar over at sjefen sjøl kan pønske ut mange kjipe stipulasjoner for å jævles om han får sjansen.

«Koffor e aill histolielinjan du e me i så stokkranes dum, Jånn?» (WWE)