H#1:AD – Den med tag-team mestrene i main-event


Heeeeei. Er du klar for showet vårt? (WWE)

Da mine elsklinger var det tid for et skråblikk på ukas utgaver av NXT og Smackdown. Tradisjonen (?) tro starter vi i appelsinstaten, med våre venner på Full Sail U. De hdde likegodt klemt fem kamper og to promoer inn på sendeplanen sin.

Savnet meg…? (WWE)

Where was Trent?

Trent Barretta var klar for ringen igjen etter 6 måneder ute med avrevet tricep. Motstanderen i returen var NXTs residenten creep: Johnny Curtis. De leverte en halsbrekkende forestilling, helt på grensen av hva de kan, og innimellom litt over. En sunset flip powerbomb er ikke akkurat dagligdags i WWE. Curtis var utspekulert hardhendt med dudebusteren, og kastet han stadig inn i tauene, noe som ser spektakulært ut, men og øker risikoen for skader. Ganske tydelig at begge to satser hardt på å gjøre Wiliam Regals ord sanne; det håper noen med makt og myndighet til å sende de oppover i systemet ser på.

Publikum var forunderlig stille og rolige, selv om de anerkjente Trents retur før kampstart. Mulig dette var fra tampen av enn innspilling, og publikum begynte å bli slitne?

Hvordan flå en rev

Om publikum var litt stille under den foregående kampen, visste de å gi lyd her. Ikke så rart, Paige har klart å bli en yndling hos lokalfansen, og da er mye gjort. Hun er hverken utpreget heel eller face, så det passet jo bra at hun skulle møte Alicia Fox. (Siden hun brukes som face og heel ettersom hva Creative behøver, fordelen ved å ikke gi divaene mer en rudimentære personligheter.)

Om Nemi hadde begynt å wrestle og ikke bare siklet på utøverne, forestiller jeg meg at hun hadde sett circa sånn ut… (Orlando Sentinel)

En ganske slurvete kamp, men den ble reddet i land siden begge jentene gjøv løs på hverandre med dødsforakt, og virket som de hadde en agenda og formål med hva de gjorde. Alicia leverte en ond backbreaker på Paige, som hun enten solgte fantastisk, eller virkelig var vond som fy. Heldigvis har jeg ikke sett noe om at hun ble legit skadet, så det ble nok ikke mer en ett saftig blåmerke. Ofte er det her divakampene faller gjennom, ikke på grunn av feil eller dårlige valg i spotene, men fordi det ikke syes sammen til en helhet. Pluss i boka.

Framhaldssoger

Nytt NXT, ny kamp mellom Usos og Ascension. Denne uken Jimmy Uso mot Conor O’ Brian. Ascensions sto triumferende igjen til slutt, og det er på høy tid å gi dem noen nye å bale med.

Backstage prøver lillebror Ziggler (Briley Pierce) å intervjue Bo Rotunda Dallas.  Michael McGillicutty avbryter intervjuet med en målrettet avsporingsferdighet vanligvis forbeholdt kommentatorfeltene under en Dagbla’-artikkel om det fargerike felleskap.  Det ender med litt improvisert tafsing på gulvet, og NXTs kjedeligste face har visst fått en ny feide.

Kassius Ohno knuser er FCW rekrutt ikke én men to ganger,  før Richie Steamboat, atter en gang frisk og rask, kommer ynglingen til unnsetning. Kassius er god i ringen, men trenger litt mer å synke tennene i…

Apropos tenner

Leo Kruger startet som en form for selvforherligende heel, med fuskpels og bravado. Det fungerte bare middels, så han har gjenskapt seg selv, i skikkelsen av en absolutt ikke helt mentalt sunn storviltjeger. Det høres kanskje litt døvt ut, men han får det til å funke. Han har skrudd opp afrikaans-aksenten til 11, skrudd ut løstanna og spiller ut seriemordervibber så det holder, og når det hele kapsles inn i en promovideo av sedvanlig høy  WWE-kvalitet fungerer det! Det er ikke Bray Wyatt, Psycho-Orton,  eller onde-Kane, men et helt eget destillat brygget på Oberst Kurtz, Leatherface og Kraven the Hunter.

»Wat is jou naam? Ek sal jou vel dra as ‘n jas…» (NXT/FCW)

 The Champ is HERE

Seth Rollins første kamp etter at han ble kronet som den første NXT-mesteren var mot det relativt ubeskrevne bladet Rick Victor. Victor imponerte. Han la an en tone av den overbevisende og kapable heelen, uten at det skled over i dumdristig hybris.  Heldigvis gikk ikke NXT i den gamle WWE-fella og booket mesteren som en taper, bare som en underdog.  Etter snaut 9 minutter leverte Rollins en brutal Black Out og Victor skal være glad han slapp et nesebrudd, for det var en dose vrangvilje fra Rollins bak det.

Velkommen til «The Kane&Daniel Show»

«No! I’m the Tag-team Champions»
Edge innser at ting har forandret seg på det halvannet året han har vært borte…
(WWE)

Det var nesten så jeg vurderte å droppe å skrive om resten av fredagens Smackdown, siden det var så åpenbart hvem som hadde bukta og begge endene med tanke på oppmerksomhet og rampelys.  Team Friendship Anger Managment har tatt publikum, og tag-team divisjonen med storm.  Det startet med en underholdende promo med Edge som start på showet. De var like før vi fikk en gruppe-klem, men så dukket WWEs svar på Serious Cat opp: Damien Sandow. Han synes ikke dette var morsomt i det hele tatt, så han endte opp i en kamp med Kane.  En kamp han vinner siden Bryan distraherer Kane.

Så blir det kallabalik backstage. Daniel Bryan som spretter ut av en tilfeldig pakkasse som et troll i eske når han høre nidnavnet «Goatface» fikk meg rett og slett til å le høyt.  For de klarer liksom alle å holde maska.  (Er jo enklere for Kane enn for de to andre.) Det er en av de mest outrerte og tåpelige storylinene på mange år, men siden alle…

Jeg tror ikke du mener -alle-, gjør du vel? (WWE)

…stort sett alle, tar den dødelig seriøst, blir det noe vagt monty-pythonsk over hele kostebinderiet.

Får å blidgjøre Kane sørger Dr Shelby for at også Daniel Bryan får en kamp i kveld, mot Cody Rhodes. Forutsigbart nok taper han, etter at Kane gjors på å sette av ringpyroen sin når Bryan har låst Rhodes i en No-lock.  De er dermed skulls, men uheldigvis for heelene oppdager våre rødkledde venner at Rhodes Scholar (som er foreslått som navn på tag-teamet Cody og Damien) ler av dem. Vips så er aftenens main event i boks.

Det er vel ingen som ble overrasket av at Bryan og Kane sopte kanvassen med de to flirekoppene når de fikk sjansen.  Til slutt hentet Cody Rhodes en stol, og fikk laget sitt disket. Bryan stoppet ham fra å bruke den på Kane og så fikk pipen en annen lyd, når Bryan rakte Kane en stol.

Etter Dem min herre…(WWE)

Når de var lei av å male blodutredelser på ryggen til Sandow, tok Kane likegodt turen ut av ringen og banket opp de tre tag-teamene som ventet der før han lempet dem inn til en ventende Bryan… Så ble det rundhåndet delt ut chairshots til alle og en hver. Det var som om to gavmilde julenisser med mord i blikket var sluppet løs i et overfylt barnehjem.  Når var sist gang TAG TEAM mesterne bar hele showet og hadde main eventen? DET er en god stund siden!

Forsnakkelse?

Det mest interessante med kampen mellom Layla og Natlaya, var ikke at Layla vant, eller at hun har kastet kneskinnen hun har brukt siden hun kom hjem.  Det var Eve Torres ordvalg som gjestekommentator: «I sincerly hope Kaitlyn gets better….. so she can get her championship match.»  Ingen skal innbille meg at hun ikke valgte de ordene med omhu.

Lay-out! (WWE)

Hvem er disse karene igjen?

Sorry Alberto Del Rio, beklager Dolph Ziggler, jeg er lei for det Sheamus og Randy Orton, det er ikke deg, det er meg Daniel Bryan og Kane.  Samspillet mellom Ricardo Rodriguez og Vickie Guerrero ringside var morsomt, og det var artig å se om Ziggler kan ta ett Brogue kick på enda en ny måte (det kan han). Likevel, firkløveret måtte finne seg i å være statister i dette showet.

Dere vant, hurra for dere… Så hvor er Trent Kane? (WWE)

Nexus extra light

Brodus Clay mot Heath Slater  kunne vært fem minutters pausefyll, men så dukket Jinder Mahal og Drew McIntyre opp  og sammen med OMRB-Baybay! banker de opp Barneys tatoverte nevø. Jeg bare krysser fingrene for at dette betyr at Antonio Cesaro slipper å måtte forsøke å lure en bra kamp ut av Clay, og at det heller en Midcard Mafia v2.0som får den utfordringen!

Superhelter er i vinden så WWE satser på de ikke fullt så Fantastiske 3: Captain India, Pippert Longstocking (post-op) og Scotch-on-the-Rocks-Man (WWE)

Classy

Antonio Cesaro mot Santino Marella  burde være rått parti.  Noe det også var til Aksana klarte å a) falle inn i ringen og b) vrikke benet i fallet.  Dommeren ble distrahert, mens Antonio holdt en svimeslått Santino nede.  Når han slapp opp for å få dommeren til å fokusere på kampen igjen, vant Marella med en roll-up i beste diva-stil.  Så slo Cesaro opp med Aksana,  og siden han er en gentleman gjorde han det ansikt til ansikt, på 5 ulike språk.  Nå tror jeg ikke Antonio har noe spesielt behov for Aksana, men jeg ser ikke helt hvorfor de fant det nødvendig å avslutte forholdet deres alt nå.  Så vidt jeg vet er ikke kontrakten til Aksana utløpt heller, så kanskje de har bestemt seg for å gjøre et nytt forsøk på å gjøre en wrestler av henne?  Enten det eller de trengte et faceturn på henne, siden det begynner å bli tynt for face-divaer, og noen må jo Eve slå for å holde henne varm.

Lei è una slut maldestro, Aksana! Unsere Partnerschaft ist vorbei, et vous embrasser comme un âne ivre! Goodbye and good riddance!  (WWE)

Avstemning

Som jeg skrev i RAW-artikkelen,  ingen vanlig avstemning denne uka,  men ta turen innom den artikkelen og legg igjen en kommentar med din kandidat til Cenas stand-in som topp-face!