H#1:AD – Uke internetts viktigste regel


Rule 34? Yes please! (WWE)

Snart er sommeren over, og jeg returnerer til 2 artikler i uka (tror jeg). Uansett kommer jeg til å kutte litt ned på recapene, men heller fokusere på temaer. Denne uka var WWE i Texas, noe som selvsagt betydde besøk fra en av Texas største sønner, Heart Break Kid. Det var også tid for semifinaler i NXTs GoldRush-turnering. Selvsagt var det ymse forsøk på å blåse liv i de ulike feidene frem mot morgendagens Summer Slam, sist men ikke minst, det var kampen for assistent GM-stillingen på Smackdown.

Men la oss ta det pø om pø, og jeg starter like godt først som sist.

..blir sikkert ikke siste gang, junior! (WWE)

Mine spådommer for Summer Slam

Seierherrene i uthevet skrift:

  • Santino Marella vs Antonio Cesaro – Preshow så de vil antagelig ha feel-good seier til Marella. Ledelsen er heller ikke helt overbevist av Cesaros potensiale.
  • Rey Mysterio vs The Miz – Jeg ser ikke noen grunn til å gi beltet til Rey, dessuten bygger det opp om Miz som «best-når-det-gjelder».
  • Kofi & R-Truth vs Prime time Players – Jeg tror WWE har melket Kofi/Truth for det som er å hente, og det er på tide å trekke av på denne quasifeiden.
  • Kane vs Daniel Bryan  – Skal man holde storylinen i livet må Bryan vinne, men det kan skje ved DQ… Forventer innblanding fra AJ.
  • Chris Jericho vs Dolph Ziggler Jericho skal snart ha et par måneder på veien med Fozzy, og planlegger en ny bok så en seier til Ziggler burde være løsningen her.
  • Sheamus vs Alberto Del Rio – Ingen grunn til å tro ADR vinner her, dette er «holding pattern»-booking.
  • Brock Lesnar vs Triple H  – Jeg tror ikke Brock tåler ett nytt tap om han fortsatt skal fremstå som en trussel. Er selvsagt en mulighet for at han ryker på et DQ-tap.
  • CM Punk vs Big Show vs John Cena –  A heel, a face and a tweener walks into a bar, the bartender says «Hi Punk, what are you doing here all alone?

HBK – Mostly ‘armless

Stormvarsel (WWE)

Det var nødvendig å involvere HBK for å etablere skillelinjene mellom Brock Lesnar og HHH tydligere. Siden dette er en «self contained storyline». Paul Heyman er som vanlig strålende. Selv om jeg ikke tror det er hold i ryktene om at han skal samarbeide med CM Punk frem mot vinteren, så er han antagelig den eneste som kunne fått publikum til å vende seg mot Punk.

Punk – Quo Vadis?

Can YOU see me? (WWE)

CM Punk er for tiden Chaotic Neutral, og det er tydelig at publikum er litt usikre på hvordan man skal håndtere ham. Han tagger med John Cena, (AJ fikk et Teddy-Long øyeblikk og booket en tag-team match basert på hvem som var i ringen), og deres one-up-manship var artig, men samtidig var det Cena som ikke vil ta ham i hånda etter kampen. Jeg håper og tror at Punk kommer til å forsette som mester frem til kampen mot The Rock på Royal Rumble.

Bare røyk og speil

Ingen hadde fortalt Cody at han kunne kjøpe en replika-maske i foajeen for bare $19,95 (WWE)

Av en eller annen grunn har Cody Rhodes blitt relegert til å feide med Sin Cara. Det lukter en fremtidig Hair vs. Mask match. Og hvem vet kanskje tapet av frisyren vil pushe Cody videre, han har stagnert i det siste. Det hjalp heller ikke at han stilte i radioaktiv oransje-tanning og fikk The Miztil å se bleksottet ut. På tide å kutte ned på spraytan og solarium, om du ikke skal gå Darren Young i næringen som representant for ubestemmelig etnisk opphav.

Fokus

»Næmmen se, en trebent funkopotamus!» (WWE)

Damien Sandow møtte Christian på RAW og når han hadde overtaket spilte musikken til Brodus Clay opp og diskodinoen kom hinkende ned mot ringen. I 9 av 10 tilfeller fører det til at den distraherte utøveren i ringen blir rullet opp og taper. Men Damien er ikke som andre wrestlere, han er intellektuell. Vel vitende om at Brodus som ikke akkurat er lynrask når han er uskadet nå holdt Khali-tempo så han hadde all verdens tid til å vinne. Så han tok seg lekende lett ut av Christians pin, leverte en neckbreaker og hentet hjem seieren.

Lunch

Ryback har et 5-sifret antall følgere på Twitter, men har aldri twitret… (WWE)

JTG ble knust av Ryback. JTGs beste offensiv var når han instruerte dommeren til å sørge for at han ikke ble smittet av «pink eye». Det ble nevnt at JTG hadde sutrert på Twitter forrige uke, over lite TV-tid. Så var det et takk for sist fra WWE-ledelsen. På den andre siden, det kan hende de prøver å spinne misnøyen til en del av lowcarderne sine til en storyline. (I tillegg til JTG har Zack Ryder og Yoshi Tatsu signalisert at de føler seg lite verdsatt.) På den ene siden er det selvsagt ikke noe stas å aldri få briljere på TV, på den andre siden har de det bedre en 99% av alle indy-wrestlere. Siden Linda McMahons valgkamp blant annet fokuserer på å skape arbeidsplasser vil nok WWE ikke risikere medieoppslag basert på masseoppsigelser. Men det er god plass i hundehuset, og WWE misliker sterkt wrestlere som ikke avfinner seg med sin plass i hierarkiet. Det å være ambisiøs og sulten er bra, men å snakker du stygt om selskapet på Twitter eller i andre sosiale medier er veien gjerne kort til «future endeavours».

Eve er tilbake der hun hører hjemme

Ved lett ubehag i mageregionen, ta to ibuprofen og unngå anstrengelser (WWE)

Ikke overraskende vant Kaitlyn tag-matchen på RAW der hun teamet opp med Layla og fikk æren av å pinne Eve Torres’ partner Beth Phoenix. Når du ser Kaitlyn sammen med Beth innser du hvor muskuløs hun faktisk er. I god WWE tradisjon var seieren mandag et omen om at det ikke holdt helt inn for Kaitlyn på Smackdown når det virkelig gjalt. Eve trakk det lengste strået og er dermed Booker-Ts nyeste assistent.

Til Teddy «Deppeleppe» Longs store skuffelse såklart. (WWE)

Det var en helt grei kamp, og det er tydelig at Kaitlyn blir mer og mer husvarm i ringen.

Det virker som om WWE ønsker å holde de viktigste diavene «varme» i publikums bevisthet mens de nye signeringene gjør seg vant med WWE-stilen, og Creative kan konsentrere seg om å får Tag-team divisjonen skikkelig på skinnene.

Making an impact

Akkurat når du tror Tyler Reks og Curt Hawkins er på vei ut i periferien igjen så kommer de grusomt tilbake.

«Shake it, shake it like a polaroid picture» (WWE)

Ja en stripper-gimmick er hverken nyskapende eller spesielt relevant, men det er akkurat noe slik disse gutta hadde kommet på når de fikk et ultimatum fra Booker T. De ekspederte de to navnløse jobberne enkelt og greit, og jeg håper dette er starten på en greie der de prøver nye «cookie-cutter» gimmicker fra uke til uke. De har en glimrende kjemi samme, det er troverdig at det er to kompiser som henger samme, og ofte behøves det ikke mer for å være et godt tag-team.

NXT-Goldrush

Det var ingen overraskelse at Jinder Mahal og Seth Rollins vant sine respektive semifinaler.

Den første NXT-champion (?) (NXT – WWE)

Michael McGillicutty imponerer stadig, men ryktene vil ha det til at WWE planlegger en rebranding av ham. (Er det lov å håpe på Mike Hennig? Kommentatorene på NXT legger ikke skjul på at han er sønn av Mr Perfect så det er ingen grunn til å belemre ham med McGillicutty-navnet lenger.) Denne tittelturneringen har vært akkurat det NXT trengte, og Dusty Rhodes gjør en god figur i sine gjesteopptredener som GM. Det hjelper selvsagt at WWE bevisst(?) bruker de beste kommentatorene de har for å få de unge og lovende over.

NXT er ikke bare tittelturnering

Sånn for å understreke hvor solide bookingen er i «minor league» så fikk vi også se Ascension lage hakkebøff av Uso-brødrene, og dermed sette opp en åpenbar rematch.

To hyperbrutale kvasivampyrer kan da ikke være så vanskelig å booke? (NXT – WWE)

Leo Kruger hadde et backstage-intervju som på 30 sekunder gjorde mer for karakteren hans enn 1 år i FCW. Sist men ikke minst, Heath «OneManBandBABY» Slater dukket opp for å påpeke at hans tapsrekke mot legendene på RAW var et arbeidsuhell, og han kom med en åpen utfordring. Mulig han tenkte at ingen av gamlegutta hang rundt i Orlando, men der gjorde han opp regning uten vert. Scotty2Hotty dukket opp og de hadde en helt kurant kamp, som Lawler Jr. selvsagt vant med The Worm.

Avstemning

Ja, jeg vet det har vært savnet, så endelig er det tid for en H#1:AD-avstemning igjen!


Jeg satser på å få tid til en kombinert Summer Slam / RAW artikkel på tirsdag eller onsdag. Til da: Spill to floor – Go to commercial!