H#1:AD – Dårlige unnskyldninger, dagens dobbel og trekantactionI sommer når RAW 1000 episoder. Smackdown ligger litt etter, men et er tid for Smackdown episode 666. Som forventet fra sekundærshowet starter det med en videorecap fra utviklingen fra Over The Limit og RAW
Spørsmålet alle Michael Cole stiller seg er: Kommer Sheamus til å unnskylde at han nesten løp John Laurinaitis overende på mandag?

Eve liker trekanter

Typisk heel: Inviterer på trekant, skal ikke delta selv (Bilde: WWE)

Executive Administrator Eve ankommer. Først og fremst ber hun om unnskyldning for at GMen ikke er tilstede. Han er på utenlandsreise. (I Sao Paulo og betaler kausjon for Chris Jericho?) Eve vil kreve en unnskyldning fra Sheamus på vegne av Big Johnny. Dessuten vil hun avsløre hvem han skal møte på No Way Out. Du verden som hun kler «slutty business» looken. Alberto Del Rio avbryter henne. Han forsøker å snakke seg inn i tittelkamp med Sheamus ved å sjarmere og smigre Eve. Ikke før er han ferdig før Randy Orton avbryter dem begge. Han forsøker å snakke seg inn i tittelkamp med Sheamus ved å appeller til publikums gunst. Og jaggu, ikke før er han ferdig før det blir en ny avbrytelse: Kane! Han forsøker å snakke seg inn i tittelkamp med Sheamus ved hjelp av pyro, skjulte trusler og generell klein stemning. Montro om Eve husker de creepy rape-vibbene han hadde mot henne mens han stalket Zack Ryder? Denne gangen slipper vi gråtetokter og en Eve som ikke finner veien ut av ringen i alle fall.
Alle tre har gode argument for hvorfor de burde være #1 contender. Eve løser floken: Triple Treath match, der vinneren får møte Sheamus på No Way Out.

Peep show

»Christian eh? Jeg heter egentlig Jesus, LOL!» (Bilde: WWE)

Christian er endelig tilbake på Smackdown etter 8 måneders fravær og skal møte den latinske loverboyen Hunico. Det er en bra matching. Hunico er en motstander som lar den ferske intercontinentalmesteren vise seg frem. Captain Charisma vinner selvsagt, med killswitch + frog splash kombinasjonen han også brukte sist. Typisk at face-versjonen må være litt mer spektakulær. Cody Rhodes dukker opp og gremmer seg over at han ikke har beltet lenger. Han klager over at tittelen han jobbet så hardt for å restaurere nå er på en has-been som Christian, og han varsler at han vil kreve rematchen sin på No Way Out. Kjapp og elegant måte å plassere den kampen på cardet. Jeg tror Christian forsvarer Int’Con tittelen, og Cody går til RAW for å ta US-tittelen i stedet.

Millions of Dollars

Den nye og forbedrede tag-team divisjonen ruller videre med Uso-brødrene mot Primetime Players. Vi får til og med en liten mini backstagepromo i forkant. O’Neil/Young vinner det som ble en riktig spretten tag-team match. Det er forfriskende å se tag-team som ikke bare består av tilfeldig sammenraskede singel-utøvere.

..and dance like nobody’s watching (Bilde: WWE)

Videopromo for Sin Caras Smackdownretur neste uke. Har han brukt tida mens han var borte til å lære seg engelsk? Eller få kontroll over de magiske lysbender-egenskapene sine, så vi kan se kampene hans i annet en antijunkie-blå belysning? Time will show!

Blåveispiken

2-mot-1 match og de lokale jobberne Brian Edwards og Kevin Bendl er alt i ringen. (Er jeg den eneste som synes Bendl ligner på en dverg-Obama?) Selvsagt skal de møte Ryback. Jobberne rekker ikke engang den obligatoriske heel-jobberpromoen. Ryback stiller med en solid blåveis, cue obligatorisk: «If he looks like that, think what the guy he fought with looks like?» fra Cole. Imponerende finish når han tar begge to på nakken.

Er alltid noen som insisterer på å ta alt med en gang i stedet for å gå to ganger
(Bilde: WWE)

Skal man først lage en string med squashmatcher må man hele tiden øke innsatsen.

No smoking!

Ricardo Rodriguez vil ha hevn for ydmykelsen han ble utsatt for på RAW, så han skal møte Santino Marella i det som blir hans debutkamp på TV. Ricardo er riktignok kayfabe ansatt av Alberto Del Rio, ikke WWE, er han ikke? Logikk hører aldri hjemme i wrestling.

Ricardo har til og med fått egen intromusikk og video med klipp fra deltagelsen hans i årets Royal Rumble. Han stiller ulastelig antrukket i smoking, classy ring-gear! (Hey, fungerer det for 007 James Bond, så kanskje det fungerer for 000 Ricardo R. også?) Kampen er bare tøys selvsagt, men jeg tåler en sånn kamp når de ikke drar spøken for langt.

Dress for the job you want, not the job you have (Bilde: WWE)

Beste spot: Ricardo løper tauene som en jojo ute av kontroll til han kollapser at utmattelse, mens Santino bare ser forbauset på ham. Mexicaneren er dessuten en motstander seg Santino kan dominere troverdig. Selv uverdige mestre trenger noen seire på TV innimellom.

I’m so sorry fellah!

Sheamus entrer ringen. Han ber om unnskyldning for at John Laurinaitis er slik en stor drittsekk og for at han med vilje var så uheldig at han løp på GMen. Han passer også på å fornærme David Otunga, Eve og Big Show i samme slengen. Det han heller vil snakke om er WHC-matchen på No Way Out. Helst vil han møte Randy Orton, siden han har en høne å plukke med ham.

Så bryter Vickie Guerrero inn: «Excuse me!» Hennes «gode venninne» Eve har nettopp informert henne om at Sheamus har en kamp, nå! Motstanderen er tidligere World Heavyweight Champion Jack Swagger. Bra matching, det er jamnstore og har skapelig kjemi i ringen.

»O’Gud, se i nåde med mine synder, fellah!» (Bilde: WWE)

Sheamus starter å kontollere kampen, men Vickie distraherer, og han får en smell i ankelen. Noe Swagger selvsagt utnytter. Jack sikter seg inn på den utsatte ankelen men presisjon. Sheamus sparker ut av en lateral press pin etter en Swagger bomb. Swagger prøver seg på en gutwrench powerbomb, men Sheamus kjemper seg fri og får i stedet inn et Brogue kick og tar hjem seieren. Helt grei kamp for å vise frem Sheamus sterke sider.

En elokvent ekvilibrist eksproprierer endelig enemerker

Yoshi Tatsu er allerede i ringen, men vi får J-pop drop! Yay! Han får en rematch mot Damien Sandow som skambanket ham sist uke. Sandow har en flott promo på vei mot ringen. Kort oppsummert er hans intensjon å lære Tatsu en fysisk lekse siden han tydligvis ikke lærte noe av den verbale overhøvlingen. Det tar ham ca 30 sekunder.

Og se så hoppende glad han blir! (Bilde: WWE)

Sandow er veldig lovende i ringen, og har den samme flytende stilen han perfeksjonerte i FCW.

Moro for liten og stor

Stor først: Big Show kommer i skjorte og slips for å forklare sine handlinger. Han ser ut som verdens største vekkelsespredikant. Aaaaalt for lang promo, som vi har hørt bedre før fra andre nyvendte heels. Jeg hadde håpet de kunne vært litt mer orginale.

På vei ut passere han Kane som er på vei til aftenens main event. De utveksler lange blikk (no homo). Kane gjør seg klar til ringpostpyroen når han overfalles av en bestolet Daniel Bryan! Bryan lar chairshotene regne over djevelens favorittdemon.

Payback fra RAW! (Bilde:WWE)

4 dommere klarer til slutt å stanse han, mens Kane ligger igjen som en veipizza. Mens dommerne sjekker at han er i stand til å fortsette får vien reprise av Sin Cara-videoen fra tidligere. Hva er oddsen for at han skader seg selv eller ryker på en ny utestengning i løpet av de nærmeste 3 månedene?

Rrrrrricarrrrrdo Rrrrrrodrrrriguez har kommet seg etter nærkontakten med cobraen tidligere på kvelden, og kan gi Alberto Del Rio introen han fortjener forventer. Kane er jo alt i ringen, og summer seg etter Bryans overfall. Sistemann inn er selvsagt Randy Orton. Jeg liker konseptet med en main event som har en betydning, og en kamp for å fastslå hvem som får utfordre mesteren. Det er en svært god Tripple Threath, med stadige skifter og høyt tempo. Alt for ofte utkrystaliserer det seg en 2 mot 1 situasjon, gjerne med en face som møter to heels. Men her har alle tre gjensidig ondt blod mot hverandre.

Del Rio har en fordel som den mest mentalt stabile av de tre i alle fall (Bilde: WWE)

Kane ligger an til å vinne når Bryan dukker opp igjen og distraherer ham. Kane er åpenbart i villrede om han burde ta seieren hjem, eller gå på veganerjakt. Mens han funderer samler Orton krefter og leverer en RKO til den røde maskinen. Men når Randy dekker den falne pyromanen dukker Del Rio opp, tupper ham lett i tinningen og stjeler seieren. Kanskje vi omsider får Sheamus mot Del Rio på en PPV da? Sist ble det jo utvidet til en fatal 4way. Mens Alberto feirer på scenen kommer Sheamus stormende og mukker ham ned med en double axehandle bakfra.

Nesten så man skulle tro ADR -vet- det kommer et angrep, pussig greier! (Bilde: WWE)

Det blir spennede å se hva disse to kan by på sammen. Jeg har trua! Er dessuten bemerkelsesverdig at WWE mener at Kane skal beholde såpass moment at det trengs 20 slag med en stålstol pluss innblanding fra Bryan, for at han skal tape mot Orton og Del Rio.

Avstemning

Ganske nøyaktig halvparten syntes den planlagte sammenslåingen av NXT og FCW lovet godt, mens 44% innrømet at de var akkurat den typen ignorante plebeiere Damien Sandow ikke ville nedlate seg til å nedkjempe, og ikke ser annet enn RAW og Smackdown

Denne gangen prøver jeg noe nytt i stedet for en avstemning. Jeg vil at du, kjære leser skal foreslå det neste Tag-teamet WWE bør introdusere. Det kan være et eksisternede tag-team fra en annen promosjon, eller to nåværende WWE-stjerner, eller en miks for den del. Pluss i boka om du kan forklare motivajsonen deres for å eksistere som et team, og en eventuell felles gimmick/navn. Post det som en comment på ukas RAW-artikkel. (Jeg godkjenner kommentarer fortløpende.) De beste forslagene vil jeg skyte ned i flammer kommentere, gi mine tanker om eventuell booking av og anslå sannsynlighet for, neste RAW-artikkel!

Smackdown-artikkelen kommer etter planen lørdag, så til da: Spill to floor – go to commercial!