H#1:AD – Sittescooter, tømmerhuggerhandicap, og en crazy chickEtter OTL er det tid for vanlig RAW igjen. WWE har varslet at de fra og med sending nummer 1000 – tusen – 23. juli, permanent går over til 3 timers sendinger på mandagene. For det var jo en kjempesuksess for WCW Nitro, og alle vet at 3-timers RAWene de siste årene har vært kjempebra! (Unnskyld meg mens jeg vasker hjernen min på 60 grader.) Sååååååånn da var vi tilbake. Huhei.

Den tid, den sorg, nå er det tid for MONDAY NIGHT RAW! (starring TEVPoTRaPGMoMNRaFNSD John Laurinaitis, enten du vil eller ei!)

Logikk tett som en sil

Som så ofte før starter vi med en promo, denne gang ved John Cena. Han er forståelig nok opprørt over avslutningen søndag. Hvem som helst hadde vært bedre GM enn John Laurinaitis. Han kommer til og med med en referanse til Anonym-GM-Laptopen. Trodde det var meningen vi skulle glemme den jeg? Solid poeng fra Cena: Nær sagt alle erstatter-GMer ville vurdert å hyre Show igjen. (Protip til Creative: Når bookingen deres er full av plot-hull er det ikke sikkert den beste løsningen er å ha posterboy nr 1 trekke oppmerksomhet til dem på flaggskipshowet deres.)

Eve avbryter for å introduere JL. Han kommer ut i en raff sittescooter. Noen har lært å selge juling i alle fall! (Ta notater Cena!)

»Got me a scooter, them bitches loves scooters» (Bilde: WWE)

Etter at JL har forklart hvor skadet han er, (i typisk WWE stil er han et medisinsk mirakel som fortsatt puster), og erklærer at fra nå av vil enhver WWE-ansatt som legger hånd på ham uten tillatelse bli oppsagt på flekken. Så introduserer han sin nyeste signering. En mann som fikk en ny forbedret kontrakt, en mann som fikk en solid bonus, en mann som skal møte John Cena på No Way Out om 4 uker: Big Show!

Han ligner litt på Joe Fixit når han stiller i dress. (Bilde: Marvel)

Show forklarer at han gjorde det som måtte gjøres. han følte seg sviktet av fansen når han så karrieren gå opp i røyk, så hvorfor skulle han bry seg om hva de mener nå? Uheldigvis sier han og at han ble signert lørdag. Det ville innbære at han var under kontrakt når han gjorde det lille stuntet sitt, så senere må Cole retconne det til at Show og Laurinaitis hadde en muntlig avtale på lørdag, men at han formelt sett først ble signer natt til mandag. Det åpner selvsagt et nytt plotthull. Hvis de hadde en muntlig avtale før Over The Limit, hvorfor ventet Show så lenge med å hjelpe Laurianiatis. Det var kun Cenas uutgrunnelige dumskap som ikke sikret ham en seier etter 18 sekunder.

David Otunga kommer ut i den absurde dressjakkecapen sin og vil slå Cena slik som sjefen. Cena er ikke klar for å leke, så etter å ha jakta pån og så fått tak i David var det kort prosess. Curt Hawkins, Tyler Reks og Primetime Players angriper Cena. Han må reddes av Sheamus.

Laurinaitis påpeker at han ikke ga tag teamgutta lov til å angripe noen. Men han synes Cena og Sheamus passer sammen så de skal få bryne seg mot 3 enn så lenge hemmelige motstandere i aftenenes main event. En 2 mot 3 handicap tag team lumberjack match. Big Johnny må virkelig slutte å omgås Teddy «Ad hoc tag team matcher» Long, for dette begynner å bli latterlig!

Rulle-R, ikke skarre-R

Alberto Del Rio mot Randy Orton er annonsert. Men Ricardo Rodriguez blir avbrutt av Santino Marella før han får introdusert aristokraten. Santino klager på Ricardos introduksjonferdgheter, og det ender med at han tar over og drar den klassiske ADR-introen. ADR og Orton holder det gående en stund, og det vi får se tyder på at en full kamp mellom de to ville vært en artig affære. Men vi får ikke noen klar avgjørelse her. Randy har Alberto på vikende front nå de avbrytes av Chris Jericho som angriper Orton. Chris levere ikke 1, ikke 2 men 3 Codebreakers på psychoen fra St.Louis.

»Do you understand the words that are coming out of my mouth?» (Bilde: WWE)

Det er det som er det rare med Jericho. Om du ikke regner med Team WWE mot Team Nexus på Summerslam i 2010 (der han strengt tatt ikke akkurat bidro til seiren) har han ikke vunnet på en PPV siden Wrestlemania 26 våren 2010. Likevel så er han en troverdig utfordrer, rett og slett på grunn av måten han fører seg, opptrer og fordi du vet at bookingen så lekende lett kan endres uten at noen vil heve et øyebryn. En feide mot Jerichho kan være akkurat det Orton trenger for å skjerpe seg og ikke stagnere i en fast rutine.

Fool me once…

Daniel Bryan er i ringen og han kaller ut CM Punk. Han vil ha en rematch. Det var kun uflaks/dum dommer/kjøttetere sin skyld at han ikke helt rettmessig vant kampen! Punk minner om at Bryan var den som ble pinned. 1-2-3, da er det over, uansett hvor vondt grep du har låst motstanderen i. Men Punk er ikke der for å krangle, han er mer interessert i å introduserer Bryans motstander: Kane. Punk inntar så kommentatorstolen, for å bistå Lawler og Cole. Payback og shennanigans. Når Bryan og Kane havner på utsiden, henter Punk en stol. Bryan stopper ham fra å gjøre en repeise på Bryans angrep på Kane. Men sluttresultatet er at nå Kane snur seg, står Bryan der med stolen. Kane skamslår Bryan etter noter før det blir to chokeslams i midten av ringen.

Will it hurt? YES! YES! YES!(Bilde: WWE)

Punk har det selvagt storslagent på kommentatorplass. Men han føler noen bør se til Bryan, og når han først er igang låser han på ham en anaconda vice, til Bryan tapper som Gene Kelly.

Backstage er AJ happyhappyjoyjoy fordi Bryan fikk bank. Punk er ikke helt sikker på den mentale stabiliteten hennes… Når han forklarer henne at hun faktisk var den som lot seg utnytte av Bryan begynner hun å gråte og Punk må klønete trøste. Han ber henne forsiktig om å slutte å gråte, alt blir nok bra, og AJ klarner plutselig opp med et creepy smil og ivo-caprino-øyne. Punk repliserer «you know what, I sorta dig crazy chicks» D’Aaaaw! Alt som kan øke ratioen AJ / ikke-AJ på TVn min får to tomler opp. Punk og AJ hadde dessuten vært et søtt par, begge er over gjennomsnittet nerdete IRL, og har matchende klesstil. Om du ikke fikk med deg segmentet, se videoen.

Captain Charisma ved roret igjen

Good to be back! (Bilde: WWE)

Til glede og opplysning for alle som ikke fikk med seg face-turnet hans på Over The Limit skal Christian møte indias svar på A-Ri: Jinder Mahal. Vår nye Int’Con-mester vinner, etter å ha supplert killswitch-finisheren sin med en big splash. Jeg har ikke noe problem med at de bruker Christian som face igjen, så lenge de ikke vanner han helt ut.

Not in the face!

Ingen syrlig kommentar, dette bildet er morsomt nok som det er (Bilde: WWE)

Kelly Kelly er for andre år på rad inne på Maxim Hot100-liste. Hun er på 38. plass, og er faktisk ikke den eneste divaen: Layla El er på 95. Maria Menounos som tagget med Kelly på Wrestlemania er på 64. (Til sammenlikning vant Bar Refaeli kåringen, Olivia Wilde fikk 5. Scarlett Johansson 17. og Stephen Colbert 69. plass) Beth Phoenix var ikke inne på lista, men bryr seg lite. I stedet knuser hun Kelly med høy intensitet og stive manøvre. For ett år siden hadde Kelly sikkert vunnet en typisk babyface-seier med en roll-up, men denne gangen ble det i stedet en sloppy Glam-slam og dominant seier til Glamazonen.

I’m a lumberjack and I’m okay…

Sheamus & John Cena mot Dolph Ziggler, Jack Swagger og Tensai (ikke «Lord» Tensai lenger, er han degradert?) i en 2 vs 3 handicap tag-team lumberjack match. Bare heel-lumberjacks. Siden Michael Cole og Jerry Lawler ikke kan si «heels» sliter de med å finne en betegnelse som dekker konseptet at det kun er bad guys som skal vokte ringen.

Houston, we have a problem (Bilde: WWE)

De holder det gående en god stund, og det er ingen ting å utsette på intensiteten. Der er såpass hardt at Tensai åpnes opp, så dommer Charles Robinson må frem med latex-hanskene. Men selvsagt går det som det må gå. Det eskalerer det til en stor brawl, og facene fra backstageområdet kommer løpende. (Unntatt Khali som kommer stolprende med hastigheten til en tektonisk plate.) Cena forlater kaoset for å finne Big Show backstage. Det gjør han, eller nærmere bestemt han finner knyttneven hans, og showet fader ut.

Avstemning

Ganske nøyaktig halvparten syntes den planlagte sammenslåingen av NXT og FCW lovet godt, mens 44% innrømet at de var akkurat den typen ignorante plebeiere Damien Sandow ikke ville nedlate seg til å nedkjempe, og ikke ser annet enn RAW og Smackdown

Denne gangen skal jeg gjøre noe annerledes i stedet for en avstemning. Jeg vil at du, kjære leser skal foreslå det neste Tag-teamet WWE bør introdusere. Det kan være et eksisternede tag-team fra en annen promosjon, eller to nåværende WWE-stjerner, eller en miks for den del. Pluss i boka om du kan forklare motivajsonen deres for å eksistere som et team, og en eventuell felles gimmick/navn. Post det som en comment på denne posten! (Jeg godkjenner kommentarer fortløpende.) De beste forslagene vil jeg skyte ned i flammer kommentere, gi mine tanker om eventuell booking av og anslå sannsynlighet for, neste RAW-artikkel!

Smackdown-artikkelen kommer etter planen lørdag, så til da: Spill to floor – go to commercial!