H#1:AD – Rule Britannia del 2WWE er på Europaturne, og ukas Smackdown er filma i O2-arena, London England, det er tid for Friday Night Smacksdown! Siden jeg er usedvanlig tidlig ute rakk ikke WWE legge ut alle bildene jeg ville bruke, så det blir noen gamle bilder innimellom. Det blir for kjedelig med bare tekst synes jeg.

Just Say No!

YES! YES! YES! YES! YES! (Bilde: WWE)

Showet starter med en Daniel Bryan promo i ringen. Han gjør et poeng av at Sheamus vinner ved å utnytte at motstanderen er distrahert, og at det samme ikke vil gjenta seg neste helg på Extreme Rules. Da skal han slå iren ikke en gang men to. Fordi han er den beste wrestleren. Smart av WWE å utnytte tilbakeslaget etter 18 sekunderskampen på Wrestlemania for hva den er verdt. Publikum er relativt splittet. Mye legitim buing, men også en hørbar støtte til spretten fra Aberdeen, Washington.

Så kommer hoveddistraksjonen gående til ringen. Bryan ber henne snu og forlate ringside, men etter å ha tenkt seg om klatrer AJ inn mellom repene. Hun er fortsatt like oppsatt på at de må snakke sammen. Forbausende mye buing, AJ har da virkelig ikke gjort noen tegn på å vende heel. Som forventet leverer hun og en bra promo. Indyerfaringen merkes. Bryan er klokkeklar, det er over, finito.

Det er ikke meg, det er deg, kjære (Bilde: WWE)

Han kunne jo utnyttet det faktum at hun er en uforbedrelig nerd og dratt en linje a’la: «The relationship is not pining, it’s passed on. This relationship is no more. It has ceased to be. It’s expired and gone to meet its maker. This is a late relationship. It’s a stiff. Bereft of life, it rests in peace. If you hadn’t kept nailing on about it, it would be pushing up the daisies. It’s rung down the curtain and joined the choir invisible. This is an ex-relationship. « Bra med heel-poeng til Bryan ved å få AJ til å gråte i alle fall…

Hell hath no fury…

AJ blir stående molefonken i ringen mens hennes motstander kommer ut: Natalya! Hun er noe distrahert og når bjella går gjør hun ingen mine til å realisere at det er en kamp på gang. Siden Natalya nå er snill så utnytter hun ikke muligheten. Dårlig idé.

Er du OK? Kan vi slåss nå? (Bilde: WWE)

For AJ går amok, og lar wrestling-teknikk være wrestling-teknikk. Etter tre forsøk på å få henne ut av ringhjørnet der hun hamrer løs på Nattie, gir dommeren opp og diskvalifiserer henne.. AJ vandrer ut med et 1000meters blikk.

Litt usikker på hvor de skal dra dette videre, men om det ender med at hun klikker i vinkel på Daniel Bryan så kan det bli skøy.

Vi får et lite videopromo-intermezzo med Damian Sandow. Han skal tydligvis dekke opp highbrow-heel kvota. Siden han er dyktig i ringen, så håper jeg de vet å bruke ham når han slippes løs i ringen.

Funky & Horny

Hunico og hans livspartner Machismo Camacho er i ringen. Når Cameron og Naomi starter introduksjonen så skjønner vi at all tro på en teknisk utfordrende att-og-fram kamp kan sendes på båten. Funkasauren Brodus Clay er ikke helt happy, han savner lillebror. Hvem er så lillebror? Jo Hornswoggle med nytt kinnskjegg og matchende treningsdrakt. Sååå dette betyr at Vince er pappa’n til Brodus? Siden Hornswoggle jo er han hemmelige sønn mener jeg? Eller er det ikke meningen vi skal huske den historien?

Ikke den verste måten man kan bruke to divaer som ikke dugde i ringen (Bilde: WWE)

Selvsagt er det bare tull og tøys, og etter at Funky har sikret seieren avslutter de med et frogsplash fra Horny. Vanligvis har jeg ekstremt lav toleranse for spilloppene til småtassen, men hele konseptet med Funkasauren er så corny at det er helt greit at de klemmer inn dvergen og. Men om dette blir et permanent tag-team…

Teddy-Bear Long

Den fallerte Smackdown-GMen Teddy Long leter etter lekekameraten sin, Aksana backstage. Han støter på Titus O’Neil og Darren Young. De storkoser seg med det faktum at Teddy er sparket, siden han ikke ville signere dem til Smackdown. John Laurinaitis dukker opp og kan informere om at han har signert de to, og han skjønner ikke hvorfan Teddy kunne overse disse talentene. (Det var fordi Teddy var ubrukelig som GM, og han ville ikke ha etablerte tag-team på Smackdown for da kunne han ikke lage impromptu tag-team kamper, Johnny!)

De to nysignerte går for å gjøre seg klar til debutkampen sin, mens Johnny har en overraskelse for Teddy. Han har kjøpt en «ekte» bjørneskinnslue til ham, siden han skal få være vakt utenfor kontoret hans. Er han ikke snill! Cole skravler om «beefeaters» men de har en heeeelt annen uniform. Hold deg til dinoene dine du Cole. Og hvordan kunne de unngå å gjøre koblingen Teddy + Bjørneskinn??? Y U Disapoint Creative?

Tag-Teams matter!

Titus, se! Ringtauene er ikke gule! (Bilde: WWE)

Titus «Mini-speedo» O’Neil og Darren «Black Cena» Young skal debutere mot Uso-brødrene. Usoene har fortsatt pyro i introen sin, og matchende drakter, ikke verst bare det. Kommentatorene påpeker at dette er starten på en økt satsning på tag-teams. Så WWE innrømmer at tag-teamdivisjonen er stygt vanskjøttet? Værmeldingen hos Gamle-Erik tyder på kraftig snøfall! NXT-gutta har en down&dirty stil, men de får jobben gjort. Samspillet er der, så med litt mer rutine i ringen, matchende drakter og kanskje et lagnavn har vi oss et tag-team. Det største WTF-øyeblikket var når Josh sier at Titus hadde fått tips og råd fra Darren Young om karrierevalg. OK, det er vel Darren «NXT-4-Life» Young grovt underkvalifisert for å gi, er han ikke?

Ville du tatt i mot karriereråd fra denne mannen? (Bilde: WWE)

«Did you invent a word right there?!?»

Ricardo Rodriguez er i ringen, noe som betyr at vi snart får se hva leiebilfirmaene i London har å by på: En Aston Martin! Yay, fin bil! Men burde ikke en heel som Alberto Del Rio velge en bil som ikke kommer fra landet han er i? Sånn for litt billig heat? Han kommer aldri i amerikanske biler i USA, så han burde kommet i en Cadillac, eller i den minste en tysk bil, i England. Den mexikanske aristokraten skal møte Big Show. Publikum heier mest på Ricardo, noe som fikk meg til å le.

Men det er selvsagt forståelig, han er fabelaktig! (Bilde: WWE)

Etter at ADR har myket opp armen til Show en stund får kjempen overtaket. Ricardo spretter opp på ringskulderen, og stjeler oppmerksomheten til dommeren. Mens han har ryggen til, dukker Cody Rhodes opp som ånd av en fillehaug. «Beautiful disaster» og ADR kan rappe seieren. Big Show kommer seg på bena mens Cody beinflyr gjennom publikum. Fremdeles mye aggresjon mellom de to. Jeg håper det ender med at Cody får igjen Int’Con-beltet sitt!

Grønnsaksmarkedet er åpent

Heath Slater er backstage og ser at det er en lokal nobody i ringen. Drew McIntyre dukker opp, og de morer seg godt siden de har sett showene de siste ukene og vet hva som skjer. Drew tar på seg kledelig sarkasme: «Oh, I wonder who will win this one…». Det lokale offringslammet heter Danny Lerman, og han dedikerer denne kampen til mammaen sin. Cole håper hun ikke ser på. Fullt forståelig for her kommer RYBACK! Damn, han er svær nå! Det går som det må gå, igjen er det litt som å se en spekkhugger og en selunge i aksjon, bare med mindre blod og mer hodeklapsing. Cole oppsumerer kampen: «He ain’t gonna remember his mommas name after this.»

''HGH? Do I look human to you?'' (Bilde: WWE)

Så får vi en reprise av Brock Lesnars videopakke.

Easy come, easy go

Teddy er dresset opp når Aksana omsider dukker opp. Hun har med seg en gammel venn (fra FCW) Antonio Cesaro. Virker som om de planlegger å hente opp en drøss nye talent nå gitt. Han er ikke spesielt imponert over hva kjæresten hennes driver med, og Aksana er strengt tatt enig. Særlig siden Antonio har så fine muskler.

Så Aksana bytter ut en skrukkete bestefar som ikke kan snakke reint for det her? Rart valg... (Sagt i sarkastisk Drew McIntyre-stemme) (Bilde: FCW)

Dette er ulempen med å skaffe seg trofé-kjæreste ved uetisk bruk av maktposisjoner Teddy… Laurinaitis titter ut av døra, og synes selvsagt det er stas at hans gamle rival blir ydmyket. Si hva du vil, men han vet verdien av utspekulert payback!

Skikkelig sjakktrekk Cody

Aftenens main-event er en 6manns tag-team kamp mellom Mark Henry, Daniel Bryan og Cody Rhodes på den ene siden, og Sheamus, Randy Orton og The Mediocre Khali på den andre siden. Cody benytter anledningen til å sparke beina under den indiske mastodonten, så han deiser i bakken før han har kommet seg skikkelig opp på ringkanten. Hjelpemannskap kommer styrtende til, og Cole utbryter bekymret: «Se han kan knapt gå!» What else is new? Han kan aldri gå noe særlig, Michael! Det eneste vi kan håpe nå er at de kjører en skade-vinkling, så vi slipper å se han dra de immobile legemet sitt ned til ringen for å kaste bort tid på showene.

Tar stor plass i grafikken gjør han og... (Bilde: WWE)

Heelene gleder seg over å ha fått til en 2 mot 3 situasjon, helt til Big Show rapper en side av boka til Dolph Ziggler og dukker opp for å ta kveldens andre kamp. Med andre ord fucka du skikkelig opp for laget ditt Cody. Du ble kvitt en trestokk som Mark Henry hadde slammet tvers gjennom kanvasen og fikk i retur en drittforbanna Int’Con-mester som har en hel flokk høner å plukke med deg. Kampen bølger en del att og fram, og heelene klarer å fremstå rimelig samkjørte og effektive.

Et par fine øyeblikk er når Orton har Bryan oppe til en hangman DDT, og høylydt teller til fem sammen med dommeren… (og slipper seg ned på 4 så han ikke blir disket). Dessuten kommentere Cole at han innrømmer at han tok feil av Daniel Bryan, og liker han mer og mer. Nyvunnet respekt, for kontinuitet! Wow, Jeg er imponert!

Cody Rhodes introduserer også en Figure-4 leglock, kan ikke huske han har brukt det de siste årene. Men bra om han utvider reportoaret sitt. Han skal og ha en stjerne i boka for den fantastiske refleksspasmen etter at han knockes med en WMD på utsiden av ringen. Til slutt er det Mark Henry som må ta pin’en. Men først etter en uhellig treenighet av et brouge kick, en WMD og til slutt en RKO. Etter en sånn 1-2-3 kombinasjon kan han ikke akkurat sies å bli svekket av å ta pinfall.

Konklusjon

Ikke et spesielt minneverdig show, selv om det gav oss en del nye fjes. Både i O’Neil&Young, Cesaro og i form av mer Sandow og Ryback. Det var litt utvikling i sagaen om AJ og Daniel Bryan og vi fikk vite at Kane og Randy Orton skal møtes i en Falls count anywhere-match på Extreme Rules. Men likevel virker det som om Smackdown har havnet litt i skyggen av RAW, der helvete (som heter Brock til fornavn) virkelig har brutt løs. Jeg håper Johnnys plan for Smackdown fremover innebærer mer satsning på tag-team, nysignerte wrestlere og en hyperaggresiv AJ, og mindre på dansende dverger, Big Show og Teddy Long i rare klær.

Få Sandow i ringen for eksempel (Bilde: FCW)

Avstemning

Terrenget har endret seg i WWE i det siste så jeg spør:


Neste uke er siste uke før årets Extreme Rules PPV, og det er et tre timers RAW. Til da sender jeg dere av gårde i natten med et bilde fra et av house-showene i England, nærmere bestemt Sheffield:

Nattie mot Alicia Fox (Bilde: WWE)

Spill to floor – go to commercial!