H#1:AD – Hevnen er søt, møblement på avveie og kjærestedumping i 3 enkle stegVi er i Orlando, Florida, men dette er (heldigvis) ikke TNA Impact: Vi er i AmwayCenter og det er tid for første Smackdown under John Laurinatis ledelse.

En ny vår
David Otunga starter showet med å ønske velkommen Smackdowns nye GM: The Executive Vice-President of Talent Relations, General Manager of Monday Night Raw and General Manager of Friday Night Smackdown Mr. John Laurinaitis. Omsider har Johnny fått egen intromusikk! Om det er en engangsforeteelse får vi se neste uke. De to inviterer Teddy Long til ringen Han kommer ut men er ikke i et godt humør. Han ber Laurinatis dra lukt til helvete ad, og akter ikke å ta i mot noe jobbtilbud, bare publikums hyllest som en avskjed.

Teddy, jeg vet ikke helt hva den nye jobben din går ut på ennå, men jeg mistenker det kan ha noe med herretoalettet å gjøre...(Bilde: WWE)

Uheldigvis er bedriftsstyret til WWE som kjent en gjeng sjimpanser i tung pillerus. Otunga forklarer smilende at utdanningsfondet til barnebarna hans, en del av arbeidsavtalen hans med WWE, teknisk sett kontrolleres av den til en hver tid sittende Smackdown-GMen. Mens Teddy antagelig angrer dypt og inderlig på at han ikke leser gjennom papirer han signerer på, så kan Johnny smilende informere om at selvsagt skal de små Longene få utdannelsen sin, så fremt Teddy takker ja til en ikke nærmere spesifisert stilling i administrasjonen hans. Teddy svelger stoltheten sin, (så ofte som han har gjort det må han være godt fortrolig med smaken) innrømer at Johnny er bedre enn han (på generelt grunnlag), og er dermed ansatt. Han får beskjed om å komme seg backstage og begynne å jobbe, så skal Johnny prøve å finne ut hva han egentlig skal jobbe med. Laurinaitis-logikk av godt gammelt merke der altså. En slukøret Teddy tusler ut, mens vi får vite at kvelden vil by på en rematch fra Mania: Orton mot Kane, No-DQ stipulasjon. Men først: R-Truth skal møte David Otunga i åpningskampen. Otunga er tydelig klar over sine egne ferdiheter i ringen, så han hvisker Laurinaitis i øret, og får med seg Mark Henry på laget: En utviklingshemmet handicap-match altså.

Afroamerikansk andante
Smackdowns residente solstråle Mark Henry kommer ut til David Otunga. Han ser som vanlig ut som om Ku Klux Klan har pissa i ølet hans. R-Truth har med seg Skybert Lil’Jimmy, så det blir kanskje ikke så feige lag likevel. Otuga er som vanlig ikke helt skarp i ringen og er hele tiden litt på etterskudd med å ta grepene til Killings. Men etter å ha dominert får Truth et problem når Otunga får tagget inn Mark Henry. Vi får kjapt se Abraham Washington følge kampen med interesse backstage, han prøvde jo rekrutere Mark Henry som klient på mandagens RAW.

Dance, dance revolution (Bilde: WWE)

I ringen fanger Henry Truth i lufta, world stronges slam, og kampen er i praksis over.Otunga vil likevel tagges inn så det er han som får pin’e Truth. Henry gir han motvillig den æren, selv om han ser enda mindre fornøyd ut enn vanlig. De to feirer i ringen, når det eksploderer på Titantronen…

Stol på Randy
Etter Kanes sedvanlige teatralske intro kommer alles yndlings-psycho, Randy Orton, og de braker sammen. Her legges det lite i mellom. Ganske tidlig kommer en Chekovs Gun, Kane fjerner postringen på en av strekkfiskene i hjørnet, men Orton avverger angrepet. De benytter stipulasjonen til å brawle på utsiden av ringen, skremme vekk kommentatorene og fortsette helt opp til i scenen. Der får Orton en DDT på stålgitteret, og det er tid for reklame. Tilbake i ringen fortsetter Kane herjingen, og har overtaket. Men vi vet jo Randy har noe faenskap på lur. Det teases en Hangman-DDT fra ringtauene, men Kane reverserer, og igjen skjer det mest utenfor tauene. En big boot i oppsynet på Orton, gir Kane tid til å fylle ringen med 5 klappstoler. Det er først ris til egen bak, siden Orton får inn DDTen han prøvde tidligere.

Ta en nærmere titt på den stolen, du Glenn. (Bilde: WWE)

Kane sparker ut på 2 og det blir noen susende svingslag over ryggtavla til Orton.Omsider får vi payoff for strekkfisken tidligere, Kane tar en sternum-bump, rett inn i en RKO, og 1-2-3. En brutal og fysisk kamp som var minst like bra som det de leverte på Mania. Orton fikk tilbake statusen sin, samtidig som Kane på langt nær ble begravet.

Hvem var du igjen sa du?
Etter en recap av Sheamus/Del Rio segmentet fra RAW kommer vi tilbake til actionen med en tatovert sprett i ringen. Barry Stevens. Kommentatorene vet ikke hvem han er, publikum vet ikke hvem han er, og de assorterte C-listerne som ser kampen backstage på storskjerm vet ikke hvem han er. (For ordens skyld: Backstagegjenegn består av Derrick Bateman, Alicia Fox, Uso-brødrene, Kaitlyn, Hunico og Camacho) Dette lukter farlig av en god gammeldags 80-talls squash! Men Stevens får faktisk låne mikrofonen, og et dusin stakkarer i lockerroomet som ikke har fått mic-tid på et halvår må gremme seg grenseløst. Han kommer til og med med et stakkarslig forsøk på å skaffe seg billig heat ved å fornærme publikum.

Aha, det er en ny retur debut. Ship Sheffield, eller Ryan Reeves som han egentlig heter, husker du kanskje som den abnormale cowboyen i NeXus. Han som brakk ankelen på et house show på Hawai i august 2010, og måtte gjennom nesten et års restitusjon med 3 operasjoner. Nå er han tilbake med gimmicken han tidligere har brukt i OVW og FCW: Ryback. Men dette blir ikke noe eventyr med hallingkast og hardingfele. Heldigvis har de droppet den delen av gimmicken som involverte at han var en tidsreisende robot (I shit you not) og annerkjenner at han deltok i NXT sesong 1 og har vært ute med skade.

Put your hands up, up in the air
Wave 'em at me like you just don't care (Bilde: WWE)

Dette var klassisk squash for å vise frem et nytt medlem av rosteren. Og Ryback har mange imponerende powermoves, så det blir spennede å se hvordan han vil fungere med mer etablert motstand. Gjengen backstage var i alle fall happy med prestasjonen, og siden jeg fikk en dose Kaitlyn, a.k.a. WWEs sexyeste Diva, var jeg også happy.

Alt er din skyld, AJ, alt!
Daniel Bryan og AJ promo. Josh Mathews setter tonen: «Daniel Bryan was at the wrong end of a Wrestlemania moment this sunday.» AJ prøver å muntre ham opp, viser til fansens yesyesyes-chants, og at mange liker ham. Men Daniel er sutreleppe, og tolker ropene som mobbing fra «sauene» i publikum. Så kommer han til hovedpoenget: Det var AJ sin skyld han tapte!

Du er dum du, ta den dumme dumheten din dumma og dum deg vekk! (Bilde: WWE)

Sinna nå! Det var «a kiss of death» hun gav ham. AJ protesterer men Bryan skal ha seg frabedt innsigelser. Han er lei, og ber AJ ta med seg den bensinslukende SUVen sin, og gå og gråte over cheeseburgerne sine et annet sted.Han har en rematch-klausul og den kampen skal han klare på egen hånd. Han vil kvitte seg med all dødvekta. (Hey, Daniel, AJ veier 50 kilo, maks, så så mye dødvekt er det ikke, tenk om det hadde vært Karma du datet?) Med andre ord, det er over, kaput, finito, og han vil ikke se eller høre henne noe mer. AJ tusler molefonken ut, jeg måtte mest le av han i publikum som ropte «Singel AJ? YES YES YES!»

Som break-up tale, ikke så verst. Han gjorde det i det minste ansikt til ansikt. Helt ærlig, han har og et poeng når han sier at folk som jubler «Ja, ja, ja» når han har tapt beltet sitt kan tolkes som sarkasme. Med denne kjærleikssoga overstått blir det antagelig litt lettere for Daniel og Brie Bella (som dater hverandre i virkeligheten) å gå ut sammen på fritida og møte fans. AJ og Daniel datet hverandre i fjor, så det var nok ikke så vanskelig å finne litt emosjonell ammunisjon for denne promoen. Begge er dessuten både flinke, rutinerte og komfortable med mikrofonen.

Hva som skjer videre med AJ vet jeg ikke, men vi kan håpe hun får wrestle litt på NXT, som sammen med Superstars er de programmene der jentene får tid og anledning til å ha skikkelige kamper på mer enn 3 minutter.

Beating him up like a red-headed stepchild
Tilbake fra reklamepausen har turtelduene forlatt lokalet, mens Cody Rhodes har inntatt gjestekommentatorstolen. Han takker hjertelig for at de minnet ham om tapet på Wrestlemania.

Kampen der han skal bistå med sin ekspertise er mellom The Big Show og Heath «Wendy Testaburger» Slater.

Det går som du kan forvente... Regner ikke med at noen blir overrasket? (Bilde: WWE)

Slater har etablert seg som en jobber-to-the stars, men han er flink til å time, selge og ikke minst, utstråle helt uralistisk tro på seg selv før bjella ringer. Vi må huske at uten sånne som han hadde ikke main-eventerne sett så bra ut. Etter kampen prøver Cody å klatre inn i ringen, men Big Show jager han bort. Som en advarsel, slår så Big Show ned den sanseløse gingeren han har for hånden med en WMD. Cody forsøker å snike seg innpå mens Show har ryggen til, men kjempen har øyne i nakken, så +Rhodes innser at slaget er tapt for denne gang.

Be a *
Backstage: Laurinaitis kontor. Bellaene har innsmigret seg, når Sheamus dukker opp. Laurinaitis har bedt ham komme innom. Sheamus er først og fremst interessert i å få svar på det mange lurer på, hva søtten en «people power» ment å bety. Johnny informerer om at det betyr en ny giv og fokus på sportslighet så han synes Sheamus skal slutte med å sparke fjeset av alle han er i ringen med, straks de er uoppmerksomme. Sheamus er i utgangspunktet enig, og lover kun å knuse fjeset til de som fortjener det. Be a * Sheamus, be a *!

Fokus, Beth, fokus!
Divaaction: Beth Phoenix skal i aksjon mot Nikki Bella. Et ledd i Laurinaitis hevnaksjon mot alle som var del av, eller støttet Team Teddy. Kelly Kelly dukker opp, i aftenkjole. Michael Cole påpeker helt riktig at hun ikke har noe ved ringen å bestille. Dårlig booking når Cole er den som kan påpeke det ulogiske i situasjonen.

Det begynner med standard beatdown fra Glamazonen, men så blir hun distrahert av Kelly, Nikki skvetter unna så Beth kjører skulderen i ringposten. Nikki levere en perfekt bulldog og plukker opp seieren. Jeg tror ikke dette er starten på noe faceturn for Nikki, poenget her var å sette opp Kelly og Beth for en minifeide, samtidig som Johnny straffer de som gikk i mot ham på Wrestlemania.

Liker vi drakten til Nikki? Yes! Yes! Yes! (Bilde: WWE)

Vi får så en kjapp videopromo med Damien Sandow, som tydligvis er på vei opp fra FCW. En kvasiintellektuell heel-promo som ikke var noe spesielt å skrive hjem om. Det eneste verd å merke seg er at han tydligvis er enda en «rookie» som beholder gimmicken sin fra farmerpromosjonen.

Irland 0:1 Mexico
Det er tid for mainevent: WHC-mester Sheamus mot Alberto Del Rio. Stipulasjonen er at vinner Alberto får han en tittelkamp. Dette var faktisk en veldig bra TV-kamp. del Rio var aggressiv og gikk konsekvent etter venstrearmen til Sheamus, for å berede grunnen for finisheren hans, en cross armbreaker. Slutten var litt overbooket, men samtidig fiffig. Roberto Rodrigues klatrer opp på ringkanten og ringrepene for å distrahere Sheamus. Han svarer med så spenne til tauene, så Roberto slår kolbøtte inn i ringen. Dommeren går i mellom før Sheamus får lagt hendene på ham. Mens dommeren får Roberto ut av ringen angriper Del Rio med en klappstol, Sheamus kontrer med en double axehandle, og mens Del Rio går ned plukker han opp stolen.

Har du en tier til en kopp kaffe tjommi? (Bilde: WWE)

Dommeren snur seg, Del Rio registrere lynraskt situasjonen og overspiller brutalt at han har blitt slått ned med stolen. Dommeren kaller på bjella, mens Sheamus protesterer og Del Rio klokelig ruller ut av ringen. En DQ-seier teller som seier den og. Roberto rapper mikrofonen til ringannounceren og jubler gledesstrålende at Alberto Del Rio vant, og en illsint Sheamus får ut frustrasjonen ved å brouge kicke dommeren inn i drømmeland. Booker T: «Now that’s a fine, right there!» Med andre ord, Alberto Del Rio er fremst i køen for å få en tittelkamp, nest etter Daniel Bryans rematch. Samtidig får vi et nytt eksempel på den manglende impulskontrollen til den regjernede mesteren.

Avstemning
Siden det etterhvert har blitt mange kjente fjes som har returnert til WWE er denne ukas avstemning hvilken veteran du har størst forhåpninger til. Det er også mulig å stemme på ditt eget altenativ.