H#1:AD – Skjøgesaft, maktkamp og albueledd i feil vinkelSiden det var et Live-Smackdown på tirsdag, i stedet for opptakssending på fredag passet det bra å slå sendingene sammen i en artikkel. Ikke minst siden det stadig er storylines som krysser showgrensene.

Husk som vanlig å stemme på ukens avstemning. Og siden det er over en måned til neste PPV, tenkte jeg kanskje å skrive noen H#1:AD-spesial artikler, har du forslag til eller ønsker om tema: Legg gjerne igjen en kommentar!

Cena liker ikke luremus, Punk liker ikke konebankere

Som om du ikke alt er smittet av det som kan smitte etter tungetangoen sist, John? (Bilde: WWE)

Åpningssekvensen på RAW var en snodig affære. En ting er at WWE gir Eve Torres en heel-turn. Ikke at det egentlig er særlig grensesprengende, siden hun knapt har visst noen personlighet før, men det er vel eneste måte å beholde begge de to andre i triangelen, Ryder og Cena, som facer. At Eve av en eller annen grunn så behovet for å rekrutere RAWs residente gold-diggers, Bella-tvillingene, til planene sine er ulogisk. Men faktisk er selve ideen om at hun brukte Ryder for å komme innpå «flaggskipet» Cena ikke så ulogisk. Hun er ikke dummere enn at hun skjønner at det å henge med publikumsyndlinger burde sikre at litt popularitet smitter over på henne også.

Derimot var den verbale ydmykelsen i ringen etterpå i gode monn over PG grensen. (Jeg tror ikke «Skank, Bitch & Hoeski» er definert som PG i statene.) Cena kanaliserte litt vintage drittslenging slik bare han kan det. Og avsluttet med å insinuere at Eve er lastet til plimsollen med herpes, gonore og det som verre er. Mulig forfatterene som skrev promoen var feilinformert og trodde det var Kelly Kelly han skulle disse?

Det er altså fullt mulig å slenge seksualiserte fornærmelser mot jenter, og fortsatt B A *! (Bilde: Be-a-star)

Jeg kan ikke fri meg for mistanken om at Eve ikke hadde fått vite akkurat hva han skulle si, var litt deja-vu fra noe av mobbepromoene mot Matt Hardy.

På den andre siden av spekteret har vi CM Punk. Han har motvillig endt opp i en «twitterkrig» med Chris Brown. Brown er «artisten» mest kjent for å ha delt ut rikelig med skambank til sin daværende kjæreste Rihanna, og sluppet unna med kun en dask på lanken i form av noen timer samfunnstjeneste. Punk sa i klartekst det de fleste oppegående mennesker tenker. At å plukke søppel noen timer ikke er en fullgod straff for å skamslå ei jente så hun må ha medisinsk behandling, og at Brown er et verdiløst tomrom som hadde hatt godt av å få tennen sparket inn. Brown googlet tydligvis «wrestler» og spasset ut med noen dulgte kommentarer om steroider, og oppførte seg omtrent like rasjonelt og sammenhengende som en treåring tatt med hånden i kakeboksen. Hadde han sjekket litt nærmere hadde ha kanskje oppdaget at A: Punk er legitimt straight edge, og derfor ikke rører dop eller rusmidler av noe slag, og B: Punk er en fullbefaren Muay Thai-utøver som kan smadre en skranglete R’n’B wannabegangster uten å miste hvilepulsen.

Noen kritiske røster har ment at WWE ikke burde slå mynt på medieomtalen saken har fått. Men hallo, en av deres topp-facer kommer i media for å si akkurat det som burde sies, og skape oppmerksomhet om vold mot kvinner? De hadde vært dumme om de ikke satte en liten fjær i hatten da. Og siden Chris Brown nylig opptrådde på Grammys, og en detaljert politirapport om hendelsen, var det absolutt relevant å minne verden på hvilken ufordragelig drittsekk Chris Brown er…

Eve får trøste seg med at heels alltid har bedre antrekk, og at penicillin er oppfunnet.(Bilde: WWE)

Teddy Long lever farlig
Teddy Long har alt for lenge eksistert som en snodig bakgrunnsskikkelse på Smackdown. Hans arbeidsoppgaver har vært å sikle på divaer minst 30 år for unge for ham (en jobb Jerry Lawler utfører med stor innsatsvilje på RAW), booke tvilsomme tag-team matcher basert på hvem som til en hver tid befinner seg ringside, og plage utvalgte wrestlere med stadig kjipere bookinger. How ya doin’ Drew?

Nå har John Laurinaitis oppdaget dette maktvakumet, og innsett at når han likevel skal jobbe for å sikre seg RAW-GM posisjonen på permanent basis kan han like gjerne gå for Smackdowns GM-rolle i samme slengen. Han legger selvsagt ikke fingrene mellom og trekker frem hele den den bølingen med svin Teddy har på skogen. Som vanlig blir det meste Laurinaitis tar i underholdende. Måten han takler Teddys mottrekk på, med en overbærende velvilje, synes i hvertfall jeg er morsom. Det hjelper selvsagt at David Otunga er den perfekte sidekicken. Aldri har vel termoskopp, argylegenser og tverssover virket så passende på en wrestler. Legg merke til at når Teddy påtvunget høflig håpet de trivdes som gjester backstage på Smackdown, nikker Otunga i bakgrunnen og holder opp termoskoppen som et «Jeg har det jeg trenger, takk.» Kostelig.

Med andre ordJeg håper Laurinaitis er med en laaaang tid fremover, selv når det betyr mer ringtid for Otunga. (Bilde: WWE)

Teddy understreket egen inkompetanse ved å velge Ezekiel «Bodyslam» Jackson som sitt valg for en kamp mot Otunga. Jackson har vel knapt vunnet kamper på TV i 2012, og Teddy setter han opp mot en entusastisk Harvard-advokat som har år med erfaring som slu starscream til makthungrige førstefiolinister. Teddys utsatte posisjon må ha påvirket Aksana også, siden hun tilsynelatende glemte hvordan man gjør en Elbow Drop midtveis gjennom kampen mot Bella tvillingen. Aksana tagget forresten med GothBarbie Kelly Kelly.

Pažiūrėkime: Kaip padaryti alkūnė lašas vėl? (Bilde: WWE)

Sist men ikke minst, når John Laurinaitis kopierte danse til Teddy Long? Det er ikke ofte jeg ler høyt av WWEs sprell, men det der… 😀

The best in the WORLD
Men det absolutt beste med GM-storylinen er at det gir rikelig med anledninger til å sette CM Punk og YES! Daniel YES!! Bryan YES!!! opp mot hverandre. Begge to har nå fått på plass motstandere til Wrestlemania.
Punk hade til og med gleden av å kommentere kampen der Jericho omsider sikret seg retten til å møte Punk i Miami. Når Punk tar på kommentatorjakka og vipper på seg headsettet vet vi at det blir skøy. Han klarer å prate helt naturlig, uten at det virker oppstyltet og klønete. Jeg håper virkelig han kommer til å ta opp arven etter Jesse Ventura om han vil, en gang i fremtiden når kroppen ikke lenger vil samarbeide i ringen.

Det kreves ikke noen langvarig oppbygging for noen av kampene: Punk kan krangle med Jericho i en promoduell. Bryan kan knuse mindre motstandere og generelt bare være ufordragelig mot alle rundt seg, mens han unngår Sheamus herjinger.

Jim Cornette får nok en liten tåre i øyenkroken av dette bildet. (Bilde: WWE)

The Miz har plutselig innsett at den gamle lærlingen hans i NXT nå holder WHC-beltet, så naturligvis prøver han å innynde seg. Det skulle bare mangle! At Miz tapte mot Sheamus var ikke noen overraskelse, alle taper mot Sheamus for tiden. Men det er tredje gang på en uke at Miz får visst at han kan gi selv de beste en utfordring, så det lover godt. Mulig glippen hans er tilgitt. R-Truth er en midcarder hvis sterkeste gimmick er komplett dissonans fra omverdenen og at han snakker med skybert. Det hadde neppe vært ødeleggende for WWEs videre planer om han måtte tatt en uke eller to fri. Miz var dessuten my mer på hugget nå, promoen satt bedre, han virker sjerpa. Og jeg kunne ikke unngå å legge merke til at han fikk et ganske greit pop når han avbrøt Daniel Bryan. Det er et tegn på at når WWE en dag bestemmer seg for å turne ham face vil det la seg gjøre uten for mye hickemick.

Big Show falt i styrkedråpegryta som liten

Du kan se på ansiktene til Michael Cole og Mike Chioda at de ser at dette kommer til å gå fryktelig galt. (Bilde: WWE)

Når Miz fikk en overhøvlig backstage etter at han glemte å ta i mot R-Truth, tørr jeg ikke tenke på hva Big Show fikk høre etter mandagens RAW. Han kaster Dolph Ziggler omtrent halvannen meter for langt ut av ringen i den store battle royalen der vinneren ble #1 contender til Punks WWE-tittel. R-Truth og Wade Barrett måtte gjøre en feberredning for å bremse Ziggler nok til at han ikke brekker ryggen mot kommentatorbordet, og det førte til at Barrett landet forkjært og vred albuen ut av ledd. Ziggler får seg og en solid karamell, men komme fra det med livet i behold. Han er laget av like deler plastelina, gummistrikker, stålfjærer og fabelaktighet, så han var klar for en dark match 20 minutter senere. Barrett derimot må belage seg på noen uker med armen i fatle og en munnfull smertestillende piller i ny og ne. Maks uflaks på denne tiden av året men han håper å rekke Wrestlemania likevel. Og for de som holder telling: Nå var det dommere og legen ringside som visste den fryktede «X» med armene, når de trodde kamera ikke var på dem. Du kunne og høre på Lawler, og se på fjeset til Vickie Guerrero at noe var fryktelig feil. Om en fyr på 1.95 og 145 kilo som ligger og banner så det lyser på The Queen’s English med armen i helt feil vinkel ikke overbeviser deg, mener jeg.

Man kan spørre seg hva WWE tenker pånår de først har en knallhard Elimination Chamber, og så booker en så intens battle royal bare 6 uker før årets største show. Min mistanker er at de rett og slett har for mange navn på blokka, og dermed satser på litt naturlig frafall så de blir lettere å få kabalen til å gå opp.

Uansett er det beste med Big Show nå at Cody Rhodes har bestemt seg for å harselere med ham. Det ble heldigvis ikke noe av den planlagte feiden med Goldust, så Rhodes har i stedet sett gjennom alle Wrestlemania DVDene sine, og innsett at Big Show er antitesen til Taker. Han gikk sterkt ut på Smackdown. Så lenge dette ikke fører til at Big Show vinner Intercontinentaltittelen er jeg fornøyd!

Det er nok å ta av for Rhodes! (Bilde: WWE via TheJohnReport)

Hvorfor skulle så Rhodes tirre på seg «Verdens største atlet»? Fordi han er sprø, skadefro og komplett uberegnelig selvsagt!

Funkasauren har rømt
Det virker som WWE har lagt Brodus Clay på is, etter ryktene fordi Vince ikke var happy med evnene hans i ringen. (Den samme Vince som lar indias svar på Frankensteins monster, Khali, stavre rundt i ringen hver uke, altså.) Jeg tror heller det er fordi de ikke har noen plan om å ha Brodus på cardet på WM, så de sparer en eventuell videre feide til etter det er overstått.

Ziggler pusher merch

Produktplassering - You are doing it wrong in all the right ways! (Bilde: WWE)

Vi vet alle at t-skjortesalg er en viktig biinntekt for WWE, og hver gang det kommer en ny kolleksjon, starter wrestlere å komme til ringen med sin nyeste modell. Dolph Ziggler valgte en annen løsning. Han stilte til start med sin nye t-skjorte dyttet ned i bukselinningen, så den ikke skulle skjule musklene. #ShowOff! Dessverre(?) er den rosa modellen en on-off, i WWEshopen finner du bare sorte versjoner. Som om noen egentlig kjøper Ziggler-t-skjorter i utgangspunktet? De kunne like gjerne bare tilbudt den i rosa. Eller gjort det smarte, og lagt ut #Heel-hettegensere for salg.

Avstemning
Det kom inn 50 stemmer sist, når jeg spurte hva skjebnen til Shemaus blir i Miami første april. Og majoriteten, 56 % tror han beseirer Daniel Bryan for WHC-tittelen. Jeg er blant dem. Selv om det hadde vært en stor tillitserklæring å la Bryan vinne mot den digre iren, så tror jeg WWE vil ha en face på topp hos de blå i sommer.

Denne ukens avstemning dreier seg og WWE-tittelen, nå som det endelig er klart at det blir Punk vs. Jericho

Frem til neste gang forlater jeg dere med dette bildet av Team Emo som double-teamer Brie Bella

Uttøyning er viktig når man driver fysiske anstrengelser(Bilde: WWE)