Trollollollollollololo… Jericho!


En drøy uke siden sist, og etter tilbakemeldingene å dømme falt Yay/Nay/Heyhey/Okay? formatet i smak, så vi fortsetter med det en stund til. Og det er ikke noen spesielt prioritert rekkefølge på momentene i hver kategori.

Det er som om hele WWE trekker pusten og manner seg opp mot Royal Rumble, men gledelig nok så var seertallene for RAW bedre enn på lenge nå, så da får vi håper bookerne har is i magen litt til med The second city saint som WWE-champion.

Yay
Wade Barrett. Når først Randy Orton må ta et lite skadeavbrekk kunne han ikke gitt en bedre rub ut av den enn til den engelske gentleman thug. En ting er at han skygger banen når han mistenker at han har prestert et uaktsomt (eller forsettelig) drap på Smackdowns favoritt-psycho. Men når det kommer frem at Orton bare er ute for en lengdre periode er det strålende hvordan han brisker seg på RAW. Og måten han uten omsvøp nøytraliserte Santino: «Alle» går på den dumme spagat-finten hans, unntatt Wade, som bare stopper, ser dumt på «The Milan Miracle» og stamper han i trynet med en størrelse 45 støvel.

Drew McIntyre er på vei ut av hundehuset. Det kan hende de har børstet støv av den gamle MVP-storylinen, men nå slipper han i det minste til på TV, og det er et steg i riktig retning for skotten. Han har det meste som trengs for å bli en stor stjerne, og ingen kan vel påstå han ikke har «paid his dues» nå.

Er det noen som savner Cena i mesterskapsbilde? Nei, tenkte meg det. (Bilde:WWE)


En forlenget feide mellom CM Punk og Dolph Ziggler er gull slik jeg ser det. Selv om Laurinaitis innvolvering betyr en god del overbooking, så lar jeg det glatt passere. OG for de som klaget over Punks formulering for å sikre at «Bitch» skulle passere som PG vil jeg bare si at det faktisk kler Punk bedre å sirkle litt rundt grøten. Da kan ikke «The Vice-President of Talent Relations and Interim RAW General Manager», («Brutal», sitat Zack Ryder), direkte straffe ham uten å virke unødvendig smålig.

Nay
Kane som det veritable monster under senga ringen, er en utdatert greie. Greit, jeg vet at fansen til Cena gjerne er noen år under puberteten, så en feide mot en overnaturlig spøkelse er kanskje det de trenger for å henge med. Men likevel? Kane ser ut som en ravgal seriemorder, la ham henholdvis massakrere og mindfucke Cena ved den minste anledning, ikke drepe hele småfolks-høyesteretten med fyrverkeriet sitt. (For det som ikke tar referansen: Hornswoggles forsøk på å komme med i D-Generation X.) Men jeg likte kommentaren om «The Christmas Creature.» Og så lenge Cena skal tulle rundt med busemannen i rødt så slipper vi ham i hvertfall i mesterskapsbilde!

Bellatvillingene. Incestiøse overtoner og twin magic hjelper ikke når det eneste du kan i ringen er å ta i mot Eve i og for seg imponerende top rope moonsault, og fucke opp en small package. Selv ikke det nye ringgearet deres kan få dere over på plussiden denne gangen.

Men det er jammen ikke langt unna! (Bilde:WWE)


Å kun gi Daniel Bryan og Cody Rhodes 5 minutter i en kamp er gniersk WWE. Men det vekker apetitten på mer!

Heyhey
Jericho, enkelt og greit. Hvem andre kan trolle en fullsatt hall, og millioner av TV-seere uten å si et kløyva ord? Når han startet tenkte jeg «Okay, Orton er visst alvorlig skadet, om de må ha gode gamle face Y2J tilbake». Men etterhvert som han melket publikum og ledet de ut i uløkka måtte jeg bare le. Jeg mistenker sterkt at vi kommer til å få lekset opp om troglodyttere og saueflokker om ikke så lenge. Han kunne ikke gjort det tydeligere om han hadde Rick Asley som utgangsmusikk. Ryktene om at han skulle være på en redusert turnus a’la The Rock er avkreftet av WWE, og han er nå anonnsert på cardet til en rekke houseshow utover vinteren.

The Ayatholla of Rock'n'Rolla i egen ikke alt for høye person (Bilde:WWE)

WWE har omsider innsett at å la Michael Cole rippe og baksnakke alle nye talent undergraver produktet deres. Og på RAW sist var han langt mer moderat. Jeg har ikke noe i mot ham som heel-kommentator av prinsipp, så lenge han ikke overdriver. For det er en vanskelig balansegang. Bobby Henan var en mester på det, og Cole kan spille en viktig rolle for å gi heat-boost til selvgode heels, og legge til rette for underdog-faces askepot-historier. Men man kan ikke lage chili ved å tømme hele krydderskapet oppi gryta hele tiden…

Okay?
Verd å merke seg hvor høy (eller kanskje lav) stjerne The Miz har. For andre gang i løpet av et drøyt halvår satser man på at det å angripe ham holder for å turne noen face. Vi får håpe for K-Kwik R-Truth og Lil’Jimmy sin skyld at de ikke vandrer videre i fotsporene til A-Ry.

Brock Lesnar har lagt opp fra UFC. Han har nevnt i intervjuer etter det at han ikke er fremmed for en retur til WWE nå som han er ferdig med MMA. Ja hvorfor ikke? Mannen med tyrenakken er i mer en god nok form til å herje i ringen igjen. UFC skal tydeligvis ikke ha store innsigelser mot en slik utvikling, så Vince får fiske frem sjekkheftet!

Hva er dette, karakterutvikling blant divaene? (Bilde:WWE)


Tamina tok ut frustrasjonen sin for et unødvendig tap på Smackdown på tag-team partneren sin Natalya. Twittring i etterkant hinter om at hun kan få Vickie Guerrero som manager. For det første er datra til Superfly dyktig i ringen, men ganske forglemmelig på mikrofonen, så jeg håper det betyr en push for henne. For det andre kan en faceturn for Natalya bety at hun vil få en feide mot Beth Phoenix på sikt. Og det er i hvertfall gode nyheter!

Rob van Dams kontakt med TNA løper ut i mars, og han har luftet om at det kunne friste med en retur til WWE. De er ikke helt avvisende, de heller. Selv om han har levert på autopilot i TNA i det siste er han fortsatt en spretten rakker, så om han klarer å legge vekk pipe og jazztobakk kan det hende han returnerer i løpet av året.

FCWs håpefulle Seth Rollins, Leo Kruger og Dean Ambrose har turnert med WWE i den senere tiden. Særlig sistnevnte har imponert ledelsen, så de jobber med å finne en bra vinkling der han kan rykke opp til WWE for fullt.

Mark Henry er forsatt skadet, men har takket nei til en pause, og jobber gjennom smertene. Det gjør ham ikke akkurat mindre populær backstage, så det kan hende han får en ny runde med beltet nærmere sommeren.

Avstemning
Ingen overraskelse at over halvparten, 55% av dere, mente det var John Cena som må vende kappen i 2012. Det avhenger vel av om WWE stoler på at det har en garantert publikumsfavoritt som kan overta for ham. Eller de velger en halvhjertet løsning ingen, hverken hjernedøde kids eller hjernevaska IWCsmarks blir happy med.

Nå lurer jeg hvilken smak du foretrekker på wrestlingen din. Er det mandagsjuggernauten til WWE, gjengen i Orlando eller Jim Cornettes disipler. Eller kanskje en av feeder-promosjonene? Eller det helt uavhengige? Du kan i så fall gjerne forklare i kommentarfeltet!