Hva er problemet med kjæresten til Prins Carl Philip?


Jeg våger å påstå at hun slår Mette Marit på utseende i alle fall

 

Welcome to the jungle…

I følge VG så er det visst skikkelig problematisk over hos søta bror at 8 år gamle toppløsbilder av Kronprinsens kjæreste nå har blitt republisert. Men artikkelen klarer ikke helt å klargjøre hvorfor det er et problem at den vordende kronprinsessen har kommet til verden med to pupper, slik den overveiende mjaoriteten av alle kvinner tross alt har.

Er det et krav at den fremtidige dronningen av Sverige enten skal ha overlevd brystkreft eller stamme fra Amazonene? Skulle tro det heller var populært at det viser seg at de årelange ryktene om at arveprinsens legning skulle tilsi at han var på jakt etter en prinsgemal nå han legges til side?

Jeg aner ikke hvordan frøken Hellquist er, men tatt i betraktning at hun er tidligere Paradise Hotell-deltager burde sjansene for at hun er særlig mye smartere enn prinsen være ganske små. Det er sikkert ikke så dumt i familielivet. Vill vært pinlig om dronningen kan lese bedre enn kongen, eller klarer avanserte regnestykker i hodet.

Hittil har jo Prinsens fremste egenskap vært å smadre dyre sportsbiler når han leker racerbilsjåfør. Sikkert mye billigere og tryggere om han vier sin anseelige fritid til sengehygge med en passe tøsete realitykjendis, gitt at hoffet tar noen blodprøver og eventuelt administrerer en penicilinkur først.