Polar Coordinate

…embracing the inner geek

Tatoveringer er da ikke turn-off?

with one comment


Megan Fox har et sted mellom 5 og 10 tatoveringer, mest kjent er kanskje sitatene på høyre skulder og venstre flanke, og portrettet av Marilyn M. Bilde fra VG.no

VGs datterside «Min Mote» melder at 50% av alle britiske menn synes tatoveringer er turn-off. Nå kunne jeg selvsagt kommentert at det er selvmotsigende at VG samtidig kårer Norgest råeste tatovering. Men jeg skal heller more meg litt over hvem VG har valgt å illustrere saken med. Rett nok er det tidenes trainwreck, Amy Winehouse, men Angelina Jolie, Megan Fox, Pink og Hayden Panettiere? Om de er Turn-off, da er du mest sannsynlig langt inne i et skap, eventuelt har alt løst mannlig medlemskort i LLH.

Poenget er vel at ikke alle kler alle typer tatoveringer. Se for deg en litt blekfet engelsk madam over middagshøyden med et trampstamp på muffingstoppen, eller «Peking Duck» i kinesiske tegn på armen. (Tatovøren som heller ikke kunne kinesisk fortalte henne sikkert det betydde «enhet» og «lykke».) Det blir som å pimpe en rusten mazda 929 stasjonsvogn ved hjelp av klistremerker fra biltema og hjemmelaget spoiler i papp. Det fungerer bare ikke, og det er ikke slik at tatoveringen har særlig stor innvirkning hverken i positiv eller negativ rettning.

Kat von D, kjent fra ''Miami Ink'' og nå dommer i VGs konkurranse Bilde fra VG.no


Men ta et eksempel som Angelina Jolie, som har progressivt gått fra kjedelige og lite kreative tatoveringer, til en rekke svært personlige merker. Og det er jo det en tatovering skal være. Det skal ikke bare være pynt, men er forlengelse av din personlighet. Ikke hvem du «vil» være, men hvem du er… Det samme gjelder strengt tatt for de fleste former for kroppspynt. Ikke alle kler piercinger. Ikke alle kler farget hår, funky klær eller sære meninger heller.

Men om halvparten av alle menn synes tatoveringer er turn-off, ja da er det egentlig mest synd på dem…

Written by -e-

juli 31, 2010 kl. 17:32

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hei:)
    Jeg lurte på om jeg kunne bruke bildet av Kat Von D til rollefiguren min på nettsiden minstall.no?

    Lik

    Anja

    juli 6, 2011 at 17:03


Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg meg

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 946 andre følgere

%d bloggers like this: